A férfiak a nagy mellű nőket szeretik? Ezek a legnagyobb tévhitek a férfiakról és a szexről

A férfiak a nagy mellű nőket szeretik? Ezek a legnagyobb tévhitek a férfiakról és a szexről

Címlap / Szerelem / Szex / A férfiak a nagy mellű nőket szeretik? Ezek a legnagyobb tévhitek a férfiakról és a szexről

Vannak dolgok, amelyeket nem vehet biztosra egy nő. Most eloszlatjuk a mítoszokat: 5+1 meglepő igazság a férfiakról.

Minden hetedik másodpercben a szexre gondolnak

Hogy ki és mikor indította el ezt a mítoszt, nem tudni, de tény, hogy ma már a legtöbb nő hisz neki. Amikor tinédzserek voltak és az agyuk egy dologra volt „kódolva”, akkor lehet, hogy így volt. De felnőttkorban? Kizárt.

Egy biztos, felnőtt férfiak és nők egyforma sűrűséggel gondolnak a szexre. A nők egyszerűen csak ritkábban beszélnek róla.

Alig várják, hogy elmeséljék a havereknek mi volt az ágyban

A férfiak sokkal diszkrétebbek, mint ahogy azt gondolnánk. Míg a legtöbb nő kibeszéli barátnőivel a szexuális életét, a férfiak kerülik a pikáns témákat. Ritkán fejezik ki érzéseiket barátaik előtt, ezért leginkább csak pár szót ejtenek a témáról. Viszont előszeretettel képesek az egyéjszakás kalandokról beszélni, amihez nem fűzi őket semmilyen érzelem.

A férfiak félnek a kötelezettség vállalástól

Bár a férfi fél egyetlen nő mellett leélni az életét, ez nem jelenti azt, hogy nem vágynak a stabil családi életre. Hivatalos felmérés szerint a férfiak 92%-a szeretne megházasodni, 72%-a pedig addig vár a házassággal, amíg meg nem találja az igazit. Sokkal romantikusabbak, mint azt gondolnánk!

A férfiak a nagy mellű nőket szeretik

Ez csak ízlés kérdése. Van aki úgy gondolja, hogy a kevesebb több, míg más férfi a dúskeblű nőket részesíti előnyben. Az Askmen.com-on végzett felmérésen 5000 férfi 65%-a vallotta, hogy aktuális partnere mellmérete tökéletes. Akárhogy is, örülnek hogy egyszerre kettő is van belőle!

A férfiak nem szeretik a cellulitiszes nőket

Az igazság az, hogy a nőket sokkal jobban zavarja ez, mint partnereiket. A RoC amerikai vállalat 1000 felnőtt férfit kérdezett meg a cellulitiszről, 20 százalékuk azt hitte, hogy ez egyfajta elemet jelent.

Jobban tetszik nekik egy pornósztár, mint a partnerük

Attól még, hogy boldog házasságban élnek, a férfiak szeretik a pornófilmeket. Ez valószínűleg azért van, mert a pornográfia nem igényel semmiféle érzelmi kötődést. Más szóval, lehetőséget nyújt a férfinak különválasztani a szexet az érzelmektől. Mégis, amikor kapcsolatról van szó, egy férfi sem választana pornószínésznőt.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!