Teszteld! Mit dolgoznál, ha egy másik évtizedben születtél volna?

Teszteld! Mit dolgoznál, ha egy másik évtizedben születtél volna?

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Teszteld! Mit dolgoznál, ha egy másik évtizedben születtél volna?

Sokan kénytelen most újra átgondolni, mivel is szeretnének foglalkozni a jövőben, és bizony többen lesznek olyanok, akik egészen más területen próbálják ki magukat, mint ahol eddig dolgoztak.

Akár kényszer visz rá, akár csak egyszerűen kíváncsi vagy, ezzel a teszttel kiderítheted, milyen területen dolgoznál, ha egy másik, korábbi évtizedben látod meg a napvilágot!

0%

Milyen napirend jellemző rád?

Milyen terület vonz igazán az alábbiak közül?

Hogyan tudnád leírni az emberekkel való kapcsolataidat?

Ha választhatnál, hol élnél a legszívesebben?

Szívesen vállalsz kockázatot?

Vajon milyen területen dolgoznál, ha egy másik évtizedben születsz?
Mások megsegítésével foglalkoznál szociális munkásként, vagy orvosként
Szívesen segítesz másoknak és bármikor számíthatnak rád az emberek, ezért nagyon jól teljesítenél a különböző szociális ágakban, de orvosként, nővérként is tökéletesen helyt állnál. Lelkiismeretesen és teljes erőbedobással dolgoznál, hiszen alapvető számodra, hogy a munkádban éppúgy teljesíts, mint otthon, ahol szeretnél nőként, anyaként is remekelni.
Az oktatás, irodalom területén dolgoznál
Örömmel adod át a tudásodat másoknak, azonban sosem telepszel rá az életükre – emiatt remek oktató, tanár válna belőled. Mivel inkább az útmutatásra törekszel, nem pedig az irányításra, szívesen követnének a tanítványaid és mindig meghallgatnák a javaslataidat. Eközben megtarthatnád irodalom iránti vonzalmadat, ami könnyen hozzásegítene a társasági élet és a magányos időtöltés, filozofálgatás közötti egyensúly megteremtéséhez.
Saját birtokod lenne egy panzióval
Téged nagyon vonz a társasági és az éjszakai élet, egyfajta örök fiatal bújt meg a bőrödben. Így aztán nem is csoda, hogy jól passzolna hozzád a vendéglátás, vagy a turizmus valamelyik ága – ha a szerencse melléd szegődik, akár egy saját panziód, hoteled is lehetne. Teljes erőbedobással tudnál dolgozni a vendéglátó egységedben, és éppen azért térnének hozzád mindig vissza a vendégek, mert saját felelősségedként tekintesz a szórakoztatásukra, igényeik kiszolgálására.
Önellátó gazda lennél
Teljes mértékben eleged van az emberekből, sokkal inkább magadnak való vagy, olyasvalaki, aki nem kíváncsi különösebben az evilági javakra. Ha egy másik évtizedben születtél volna, akkor valószínűleg egy önellátó háztartást vezetnél a semmi közepén: magadnak termelnél, te sütnéd a kenyeret és élveznéd a természet közelségét, valamint azt a nyugalmat, amit csak így lehet megélni.

Oszd meg az eredményed:

Olvasnál még a témában? A következő teszteket és cikkeket neked ajánljuk:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!