Teszteld! Vajon melyik csajos sorozat főhősnője lehetnél?

Teszteld! Vajon melyik csajos sorozat főhősnője lehetnél?

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Teszteld! Vajon melyik csajos sorozat főhősnője lehetnél?

Nem szebbek, nem okosabbak, ugyanúgy hibáznak, szerelembe esnek, mint mi. Ha kíváncsi vagy, hogy te melyik mai csajos sorozat főhősnője lennél, akkor töltsd ki az alábbi tesztet!

0%

Mit csinálsz, ha rossz a kedved?

Hogyan viszonyulsz a barátaidhoz?

Mennyire tud befolyásolni téged egy kapcsolat?

Mivel töltöd legszívesebben az estéidet?

Mit szeretnél elérni az életedben?

Vajon melyik csajos sorozat főhősnője lennél?
Rory Gilmore - Szívek szállodája

Rory Gilmore a Szívek szállodájából

Igazi jó kislány vagy, akár Rory Gilmore. Már egészen kiskorodban tudtad, hogy mi leszel, ha nagy leszel és azt is, hogy ezt hogyan szeretnéd elérni. Nagyon el tud kedvetleníteni, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezted, de a családod és a közeli barátaid mindig melletted vannak és kihúznak a gödörből. Csupán az érzelmeid tudnak eltántorítani a céljaidtól, amiknek sajnos nem mindig tudsz parancsolni.
Hannah Horvath – Csajok

Hannah Horvath a Csajokból

Különc útkereső vagy, mint Hannah a Csajokból. Bár már elméletben felnőtt vagy, mégis nehezen válsz meg gyermeki énedtől, aki gyakran utat tőr magának, összekuszálva ezzel a dolgokat. A helyzeten az sem segít, hogy ha bármi problémád adódik, a szeretteid egyből ott teremnek, hogy kihúzzanak a bajból. De ugye tudod, hogy te is jobban járnál vele, ha végre teljes egészében a saját lábadra állnál? Mi biztosan tudjuk, hogy egy kis erőfeszítéssel ügyesen kézben tudod tartani a dolgaidat, és megtalálod a helyes utat.
Max Black – Az élet csajos oldala

Max Black Az élet csajos oldalából

Téged is az élet nevelt, mint Max-et! Igazi vagány csaj vagy, a pasik pedig odavannak ezért a magabiztosságért, de persze téged ez teljesen hidegen hagy. Egy vagy két igaz barátod van csupán, akik maguk sem biztosak benne, hogy bírod őket, pedig ha bajba kerülnének te lennél az első, aki ugrana. Nem kívánsz sokat az élettől, és bár elégedett vagy a mostani helyzeteddel, tudod, hogy többre vagy hivatott. Próbálsz előrébb jutni, de ha nem sikerül akkor sem borulsz ki – majd csak lesz másik lehetőség.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást