Teszteld! Milyen főnök válna belőled?

Teszteld! Milyen főnök válna belőled?

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Teszteld! Milyen főnök válna belőled?

0%

Hogyan viselkedsz nagyobb társaságban?

Ha egy mondattal lehetne jellemezni a munkához való hozzáállásodat, melyik lenne az?

Hogyan viszonyulsz a csapatmunkához?

Melyik jelző illik rád leginkább az alábbiak közül?

Hogyan jellemeznéd a baráti kapcsolataidat?

Miért szeretnél főnök lenni?

Összeszólalkozol egy kollégáddal, látszólag nem lesz megoldása a vitának, ugyanis mindketten kötitek az ebet a karóhoz és a saját igazatokat bizonygatjátok. Hogyan oldod fel a helyzetet?

Belőled milyen főnök válna?
Határozatlan vezető, akin felülkerekednek a beosztottak

Hajlamos vagy magad helyett mások érdekeit előtérbe helyezni, ami bizonyos élethelyzetekben előnyös tulajdonság, ám főnökként inkább magabiztosabb hozzáállásra van szükség. Egy határozatlan vezetőt nem vesznek komolyan az alkalmazottak.
Korrekt főnök, akit kedvelnek a beosztottak

A munkahelyeden és az élet egyéb területein is mindig keresed – és általában meg is találod – a közös nevezőt másokkal, nem esik nehezedre konszenzusra jutni – ez a képesség elengedhetetlen ahhoz, hogy valakiből korrekt főnök legyen. Csak így tovább!
Az ördög Pradában

Noha a magabiztosság nagyon fontos ahhoz, hogy valakiből hiteles főnök legyen, nem keverendő össze az egoizmussal. Ha szakmailag gyorsan át is látod a dolgokat, ahhoz, hogy ne a közutálatnak örvendő főnökök sorát erősítsd, több türelemre és empátiára lesz szükséged, és meg kell tanulnod kezelni az indulataidat.
Bosszantó Boss

Egy jó főnök megbízik a beosztottjaiban - ha már egyszer bizonyítottak -, és nem ellenőrizgeti, nem teszteli folyamatosan őket. Ezt még gyakorolnod kell, hogy igazán jó vezető lehess – hidd el, nem csak a munkahelyen fogod jó hasznát venni.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!