7 tény, ami bizonyítja, hogy a macskáknak természetfeletti képességeik vannak

7 tény, ami bizonyítja, hogy a macskáknak természetfeletti képességeik vannak

Címlap / Életmód / Család / 7 tény, ami bizonyítja, hogy a macskáknak természetfeletti képességeik vannak

Eddig is gyanús volt, hogy szőrös kis lakótársad az Ördöggel cimborál? Nem hiszed, hogy véletlen lenne, hogy a bársonytalpúaknak bérelt helyük van minden boszorkány seprűjének nyelén? A félelmed nem megalapozatlan! Íme, 7 tény, ami azt bizonyítja, hogy a macskáknak természetfeletti képességeik vannak!

Ott is ott vannak, ahol nem is lehetnének ott

Képzeljünk el egy nagyra nőtt, méretes, akár egyenesen kövér cicát. Most képzeljünk el egy franciaágyat. Bármekkorára hizlaltuk is kedvencünket, utóbbi még mindig jóval nagyobb, igaz?
Valami különös, józan ésszel felfoghatatlan képesség birtokában ezek a kis szőrcsomók mégis képesek úgy elterülni a franciaágyon, hogy azok jogos tulajdonosa örülhet, ha egy sarokba bekucorodhat. Földön túli turpisság van ebben a dologban!

Látja, amit te nem látsz

Mentségükre legyen mondva, hogy a cicák ezeket a különleges képességeiket a család tagjainak megvédésére is felhasználják.
A hajnali eszeveszett trappolásra a lakás egyik sarkától a másikig ugyanis természetesen semmilyen más magyarázata nem lehet, csakis az, hogy a macska éppen egy láthatatlan démont szorít sarokba, aki macskánk óvó tekintete nélkül már régen lerágta volna a nagylábujjunkat.

Repülnek

Egyszerűen nem lehet olyan magasra feltenni valamit, és ez elsősorban a virágcserepekre vonatkozik, hogy azt egy macska ne érje el.
Mivel a virágdöntögető akciók többnyire olyankor történnek, amikor senki nem látja őket, egyre biztosabb vagyok abban is, hogy a macskák ugyan titkolják, de repülni is tudnak.

Beépített hangszóró

Megy a mosógép? Kamionos felvonulás van? Megkezdődött az aratószezon? Nem, csak a cicád örül, hogy hazaértél, és hangos dorombolásba kezdett.
Ekkora hangot azonban egy ilyen pici állat egészen biztosan nem tud kiadni, hacsak nem hívja segítségül a természetfeletti erőket, és gerjeszti hanggá a föld mágneses hullámait, esetleg mentális energiával rezonanciává alakítja a fölső szomszéd hagymás rostélyosának szagát.

Szupererő és ruganyosság

Hetente háromszor jógázol, mégis kiül a homlokodra a verejték, ha nyújtott lábbal kell megfognod a kislábujjadat.
Ezzel ellenben a macskád a nap nagy részét alvással tölti, mégis bármikor helyből ugrik másfél métert, és a szempillája se rezdül, amikor a fölső lábát a feje fölé dobja. Képregények szuperhősei is megirigyelnék ezt.

Olvas a gondolataidban

Ezt talán korábban is sejtetted, de csak akkor válsz igazán biztossá benne, amikor a cicád először szorul orvosi kezelésre. A békésen öledben szunyókáló, doromboló állat ugyanis egy légtornász ügyességével és egy versenyautó sebességével pattan fel és menekül a lakás legtávolabbi pontjába, amikor a fülcseppjére gondolsz.
Nem nyúlsz érte, nem mondod ki a nevét, nem adsz még csak halovány jelet sem, egyszerűen csak rágondolsz. Biztos, hogy belelát a fejedbe.

Szugerál

Azt gondolod, mára elég volt a tasakosból? Tonhalat is csak holnap kaphat? Ha tartani akarod magad az elhatározáshoz, vigyázz, hogy ne nézz a macska szemébe, mert hamar megváltoztatod az elképzeléseidet.
A cicák elég jók abban, hogy rávegyenek arra, amire akarnak, ezt valószínűleg az agyhullámaid megváltoztatásával érik el – de, persze, az is lehet, hogy csak ellenállhatatlanul aranyosak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást