Életmód / Ezotéria

Mit hoz a tavasz zodiákusod számára? Pozitív és negatív történések

Az új évszak új energiákat is hoz majd – jókat és rosszakat is! Mutatjuk, melyek azok a területek az életedben, amelyekben csillagjegyed szerint csupa pozitív fordulatra számíthatsz, és mik azok, amelyekre különös figyelmet kell fordítanod, hogy a negatív energiák ne tudják elsöpörni az eddigi eredményeidet.

Kos

Pozitív energia: Személyes fejlődés
A csillagok ezen a tavaszon a privát terveid megvalósításának kedveznek, bármi is legyen az, amin már régóta dolgozol, vagy ami boldogabbá tenne.

Közelebb kerülhetsz a terveid megvalósításához, elérheted egy régi célodat vagy jelentős fejlődésen mehetsz keresztül egy nagy élményt ígérő tanulási folyamat során. A tavasz végére teljesebbnek fogod érezni magadat.

Negatív energia: Kapcsolatok
Miközben a személyes zónádban minden remekül alakul, nehézséget okozhat a másokkal való együttműködés, illetve a kapcsolataidban az egyensúly megtalálása.

Legyen szó barátságról vagy szerelemről, vagy fülig merülsz az érzelmekben, vagy teljesen elszigeteled magadat, de ebben az évszakban komoly munkát követel majd, hogy megtaláld az egészséges középutat.

 

Bika

Pozitív energia: Kreativitás
A kreatív energiáid szinte lángra kapnak majd ezen a tavaszon, úgyhogy érdemes nekik helyet hagyni a naptáradban.

Ne zsúfold tele a napjaidat, mert a rengeteg ötlet és elképzelés megvalósításához időre lesz majd szükséged, és nagyszerű dolgokat alkothatsz most! Egy kis jóga vagy meditáció még jobban segíthet összpontosítani a kreatív energiáidat.

Negatív energia: Inspiráció a munkádhoz
Annyi benned most a lendület és a kreativitás, hogy nehéz valami olyasmire fókuszálni, ami kötelező és ami elvon attól, amiben ki tudnál teljesedni.

Nem lesz most könnyű megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, és sokszor érezheted majd úgy, hogy a pénzkeresésért igába kell hajtanod a fejedet.

 

Ikrek

Pozitív energia: Csapatmunka
Bár önmagadban is mindig sikeres és lenyűgöző vagy, miért ne találhatnál rá valaki másban a másik feledre? Vagy akár két, három, hat vagy nyolc másikra!

Ezen a tavaszon érdemes mások társaságát keresned, mert olyan inspiráló közösségre találsz, akikkel valami igazán maradandót alkottok, olyasmit, amiben nem csak örömödet leled, de büszke is leszel rá.

Negatív energia: Romantika
Az Ikreknek nem kell a szomszédba menniük egy kis flörtölésért, de ha valaki igazán elnyeri az érdeklődésedet, akkor menthetetlen romantikus is tud lenni.

A kérdés, hogy miközben te rózsaszín szemüvegen keresztül figyelsz valakit, nem maradnak-e láthatatlanok előtted a hibái? Lehet, hogy érdemes kicsit reálisabban nézni a dolgokat, és néha-néha nem a szívedre, hanem az eszedre hallgatni.

 

Rák

Pozitív energia: Munkahelyi sikerek
A tavaszi napfény a virágok mellett a karrieredet is szárba szökkentheti. Keress egy olyan szerepet vagy feladatot, ahol kamatoztatni tudod nem csak a tudásodat, de a képességedet is, hogy érzéssel és jó indulattal terelgeted az embereket. Használd ki, hogy otthonos, biztonságos légkört tudsz teremteni, amiben az emberek motiváltabbak lesznek.

Negatív energia: Otthoni ügyek
A Rákoknak szükségük van arra, hogy az otthonukban teljesen zavartalanul és biztonságban érezzék magukat, ezen a tavaszon azonban valami nem teszi ezt lehetővé.

Legyen szó egy látogató rokonról vagy lakótársról, vagy egy felújítási munkáról, nehezedre esik majd most az otthonodban úgy töltekezni, ahogyan azt általában teszed.

Olvastad már?  Napi horoszkóp: A Mérlegnek ma minden jól alakul - 2020.08.24.

 

Oroszlán

Pozitív energia: Utazás
Legyen szó arról, hogy a földet járod be, vagy egy átvitt értelemben vett utazásról – például önmagad megismeréséről vagy megértéséről, a társasági köreid kitárásáról – ezen a tavaszon kinyílik előtted a világ, és lehetőséged lesz kilépni a komfortzónádból. Ezt örömmel is teszed majd, és meglátod, hogy mennyi nagyszerű élmény és tapasztalat vár kint rád.

Negatív energia: Tárgyalás
Oroszlánként igazi forró fejű vagy, aki, ha elragadják az érzelmei, hajlamos indulatból és hirtelen reagálni, és akár olyasmit tenni vagy mondani, amit aztán később meg is bánhat.

Ezen a tavaszon azonban olyan helyzetbe kényszerülsz, ahol kénytelen vagy egyezkedni és lassú lépéseket tenni, hogy minden részletet megismerj. Ez nehezedre eshet, ám sokat tanulhatsz a dologból.

 

Szűz

Pozitív energia: Szex
A hosszú tél után a Szüzek felvillanyozva ébrednek téli álmukból, és a levegő pillanatok alatt fel tud forrósodni körülöttük.

Akár párkapcsolatban élsz, akár keresed az igazit, a kisugárzásodnak most senki nem tud ellenállni, a libidód pedig az egekben, ezért ezen a tavaszon sok időt tölthetsz az ágyadban – de nem a náthával.

Negatív energia: Pénz
Úgy érezheted, hogy szinte kifolyik a kezeid közül a pénz, és amint sikerül kicsit utolérned magadat, máris jön egy újabb számla, de az is lehet, hogy az impulzív vásárlások azok, amelyekkel kicsit elengedted magadat.

A tavasz az ideális időszak lehet arra, hogy leülj, és reálisabban átgondold a pénzügyeidet, és meghozz néhány kissé fájdalmas, de szükséges döntést.

 

Mérleg

Pozitív energia: Kapcsolatok
Legyen szó munkahelyi együttműködésekről, fesztiváltársaságról vagy éppen szerelemről, ebben az évszakban bárhová mész is, mindenhová találsz magadnak kísérőt, vagy akár egész társaságot is!

Szinte mindenkivel jól kijössz, de lesz egy-két ember, aki kiemelkedik a tömegből, velük akár hosszú távú terveket is szövögethetsz.

Negatív energia: Önfejlesztés
Miközben remekelsz abban, hogy mindenkit boldoggá tegyél magad körül, a saját céljaid megvalósítása várathat, és úgy érzed, egyre távolabb sodródsz tőle.

Tartozol magadnak annyival, hogy a saját álmaid megvalósításán is dolgozz, de ezen a tavaszon nehéz lehet erre időt, energiát vagy motivációt találni.

 

Skorpió

Pozitív energia: Wellness
Az én-idő nem luxus, hanem szükségesség, és ezt most pontosan érzed és érted is.

Jelentkezz be egy masszázsra és találj egy fitnesz termet: lehet, hogy a munkarendedet is meg kell kicsit változtatnod, hogy időt találj az önmagaddal való törődésre, például a rendszeres testmozgásra, ám ezen a tavaszon minden adott ahhoz, hogy ez sikerüljön, és jobban érezd magadat a bőrödben.

Negatív energia: Határok kijelölése
Lehet, hogy sokak számára megközelíthetetlennek tűnsz, de ez azért van, mert van egy szűk köröd barátokból vagy családtagokból, akikre mindig számíthatsz és akiket a legközelebb tartasz magadhoz, másokat pedig nem szívesen engedsz közel.

Ezen a tavaszon azonban éppen az jelenthet kihívást, hogy miközben ennek a körnek a tagjainak minden segítséget és támogatást megadsz, amire szükségük van, kijelöld a magad határait, és megtanulj nekik nemet is mondani.

Olvastad már?  Mi a férfi zodiákusa? Ahogyan leveheted a lábáról, már az első randin

 

Nyilas

Pozitív energia: Hírnév
Bármibe fogsz is ezen a tavasszal, az hatalmas érdeklődést vált ki a környezetedből. Használd ki ügyesen ezt a lehetőséget, és irányítsd a figyelmüket arra, amiért szeretnéd, hogy észrevegyenek.

Ne legyél szégyenlős, anélkül, hogy hivalkodnál, ismerd el az érdemeidet és ha valaki észreveszi, hogy remek voltál valamiben, vállald fel azt és légy büszke magadra!

Negatív energia: Közös munka
Lehet, hogy te jól kezeled a változásokat és örülsz az egyre nagyobb kihívásoknak, de nem biztos, hogy mindenki így érez, akivel együtt dolgozol.

Ahelyett, hogy maradinak tartod őket, jobban jársz, ha leülsz velük őszintén beszélni, hiszen az ő lelkesedésük és támogatásuk nélkül a siker és a fejlődés nem tartható fent sokáig, kell, hogy ők is veled evezzenek.

 

Bak

Pozitív energia: Otthon és család
Végre jut időd, hogy azokkal legyél, akik a legfontosabbak számodra! Ez a tavasz a rokonlátogatások vagy a hétvégi grillpartik szezonja lehet, és most az otthonodra is jut energiád.

Lehet, hogy sikerül végre befejezned egy régóta halogatott projektet, vagy csak sikerül kicsit kitakarítanod, dekorálnod, hogy jobban érezd magadat a környezetedben.

Negatív energia: Munkahelyi elvárások
Szívós és kitartó vagy, ezért sokan támaszkodnak rád, de ezen a tavaszon úgy érezheted, hogy szinte összeroppansz az elvárások alatt.

Érthető, ha nyomaszt a felelősség, de ne égesd két végén a gyertyát, tanulj meg nemet mondani és segítséget kérni, különben ez a tavasz jobban megviselhet, mint gondolod.

 

Vízöntő

Pozitív energia: Társaság
A barátok, ismerősök úgy bukkannak fel ezen a tavaszon, mint virágok a réten, és ismeretségeid révén rengeteg új lehetőség is kínálkozik majd.

Maradj nyitott és vegyél részt a szociális eseményeken, mert az is lehet, hogy még a karrieredet előremozdító kapcsolatokra is találsz.

Negatív energia: Terjeszkedés
A természetedben van, hogy mindig többet, nagyobbat, jobbat akarsz, de ha most nem vigyázol, könnyen túlvállalhatod magadat, és az előrelépés helyett akár nagyot is bukhatsz.

Nem lesz könnyű türelmesnek maradnod, mégis ez a kulcs, jelölj ki magadnak néhány kisebb, elérhető célt a nyárig, különben sokat markolsz és keveset fogsz majd!

 

Halak

Pozitív energia: Pénzügyek
Ez a tavasz kedvező fordulatokat tartogat, amelyek a bankszámládon látszanak majd meg leginkább. Lehet, hogy előre léptetnek, lehet, hogy egy új lehetőséget kapsz vagy éppen visszamész valami olyasmit tanulni, ami egy sikeresebb jövőt alapoz meg neked.

Ha eddig többet költöttél, mint amennyit megengedhettél volna magadnak, akkor ezen a tavaszon egy kreatív pénzügyi megoldás segíthet rendbe tenni az anyagi helyzetedet.

Negatív energia: Féltékenység
Bár a dolgaid jól alakulnak, mégis elveszítheted valami fölött az önbizalmadat. A zöld szemű szörnyet nem könnyű legyőzni, de fontos, hogy emlékezetedben tarts: akinek helye van az életedben, az melletted is fog maradni, és az sem baj, ha nem mindenben te vagy a legjobb vagy legsikeresebb, amíg kihozod magadból a maximumot, és közben jó ember tudsz maradni. Más nem is kell.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK