Életmód / Ezotéria

Ez a születési hónapod madárszimbóluma: izgalmas dolgot árul el rólad

Ez a születési hónapod madárszimbóluma: izgalmas dolgot árul el rólad

Január: A bagoly

A bagoly szimbólum szülöttei nagyon hűségesek, és sosem hagyják hátra a gyengébbeket. Elsőre azt gondolhatják rólad az emberek, nagyon magadnak való típus vagy, pedig igazából csak nem mersz megnyílni mások előtt.

Különösen intelligens vagy, rengeteg érdekes, bölcs gondolattal, és megvan benned az a fajta kitartás, ami segít céljaid megvalósításában.

Február: A papagáj

Ezek a madarak nagyon izgalmasak és figyelemfelkeltőek, akik imádják a kalandokat. Akárcsak te! A február hónap szülöttei imádják az aktív programokat: egy kirándulást ezerszer többre tartanak egy szimpla vacsorai meghívásnál.

Bár néha elbizonytalanodsz a saját képességeiddel kapcsolatban, mégsem mondanál nemet egy elsőre talán nehezebbnek tűnő kihívásra sem.

 

Március: Vörösbegy

Ezek a madarak nagyon érzékenyek, így ha márciusi vagy, biztos, hogy te is könnyen a lelkedre veszel bizonyos dolgokat. De talán épp mély érzéseid miatt vagy annyira hűséges barát, akire tényleg mindig számíthatnak az ismerősei a nehéz helyzetekben.

Épp ezért esik neked különösen rosszul, ha valaki ezek után nem áll melletted a nehéz időszakban.

Április: Kanári

A kanári jellegzetessége, hogy nagyon feltűnő, kifejezetten vidám típus, és imádja a szabadságot. Magadra ismertél, igaz? Téged az emberek mindig hamar kiszúrnak a tömegben, hiszen kimondottan izgalmas kisugárzásod van, és rögtön el is bűvölöd az ismeretleneket a személyiségeddel.

Titokban viszont nagyon romantikus lélek vagy.

Május: Fülemüle

A fülemüle szimbólumában született emberek egyszerűen imádnak álmodni és álmodozni, ezért kicsit mindig a saját világukban járnak. Sajnos gyakran előfordul náluk, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozik a kedvük, bármiféle különösebb ok nélkül.

Közöttük lehet csak igazán sok kreatív embert találni: sok májusi születési ember lesz később zenész, énekes, festő, vagy író.

Június: Fehér galamb

Ha júniusban születtél, a te madarad a fehér galamb. Különleges és ritka személyiséged van, amihez nagyfokú magabiztosság társul; épp ezért válhat belőled szuper vezető a jövőben.

A fehér galamb szimbólumában született emberek egyik legnagyobb erénye pedig az, hogy bár nagyon jó vezetők kerülnek ki közülük, mégis mindig kiállnak a gyengébbek mellett is.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást