Szerelem / Párkapcsolat

5 sztárpár, akinek a valóságshow-ja tönkretette a kapcsolatát

Egy valóságshow akkor sikeres, ha tele van megosztó, szaftos jelenetekkel és mi más lehetne drámaibb, mint a szerelem témaköre? A párkapcsolatok köré épített műsorok mindig elképesztő népszerűségre tettek szert, elvégre volt bennük minden, ami az érdekfeszítő tévézés feltétele: szenvedély, féltékenység és intrika, nagy veszekedések és megható kibékülések. A sikeres valóságshow azonban átkot is hordozott, ugyanis a legtöbb fél a végére elváltként végezte. Íme az öt leghíresebb sztárpár, akinek a valóságshow-ja tönkretette a kapcsolatát.

Kim Kardashian és Kris Humphries

A 72 napig tartó házasság, ami megrengette a világot és a mai napig emlegetjük.

Kim 2010-ben kezdett el randizgatni Kris Humphries kosárlabda játékossal és egy év múlva tartották világraszóló esküvőjüket, amit a Kardashian klán életéről szóló valóságshow exkluzív, kétrészes epizódban mutatott meg.

A felvételen úgy tűnt, mintha dúlna a szerelem a házaspár között, azonban Kim pusztán hetekkel később már be is adta a válókeresetet.

Kim a mai napig tagadja, hogy reklámfogás lett volna az esküvő és azóta már Kanye West boldog felesége.

 

Carmen Electra és Dave Navarro

Az egykori Baywatch sztár 1998-ban örök hűséget esküdött a botrányhős Dennis Rodmannek, majd kilenc (!) nap múlva érvénytelenítették is a házasságot, a mai napig nem tudni, miért.

Ezután Carmen egy rocksztárral, Dave Navarróval próbált szerencsét és esküvőjük előkészületeit egy évadon keresztül követte az MTV.

Akkoriban úgy tűnt, tényleg összeillenek, de kevesebb, mint három évvel később már el is váltak.

Navarro szerint az is probléma volt, hogy egy évig Carmennel alig viselkedtek önmagukként, mert mindennapjaikat egy nyolc fős stáb követte végig.

 

Khloe Kardashian és Lamar Odom

Egy újabb Kardashian lány és egy újabb kosárlabdázó házassága, ami szintén zátonyra futott.

A párnak külön valóságshowja volt „Khloe & Lamar” néven és nagyon sokan drukkoltak nekik annak ellenére, hogy első találkozásuk után mindössze egyetlen hónappal mondták ki a boldogító igent.

Négy évig voltak együtt és végül Khloe adta be a válópert, mert Lamar megcsalta.

Egy évvel később a válási procedúra szünetelt, mert Lamar majdnem belehalt egy drog-túladagolásba.

Khloe végig mellette volt a lábadozása alatt, de végül mégiscsak különváltak útjaik.

 

Jessica Simpson és Nick Lachey

Igazi fiatal álompár volt a két popsztár kapcsolata. Valóságshowjuk elképesztően népszerű volt, leginkább Jessica „naivitásának” és nem túl okos beszólásainak következtében, ezért mindenkit sokkolt a hír, mikor az utolsó rész levetítése után pár hónappal bejelentették, hogy válnak.

Az okok „kibékíthetetlen ellentétek” voltak, de Nick egy interjúban elmondta, hogy a valóságshow nagy szerepet játszott a szakításban, mert túlságosan beengedték a kamerákat magánéletükbe.

Azóta mindketten újraházasodtak és mással boldogok.

 

Shanna Moakler és Travis Barker

Egy szépségkirálynő és egy rocksztár házassága tökéletes valóságshow-recept – gondolta az MTV, mikor szerződést ajánlottak a párnak.

Shanna és Travis furcsa pár voltak, de a közönség meghatódva követhette végig esküvőjüket és gyermekük születését. Ezért is volt meglepő, mikor a férj két évvel később beadta a válókeresetet, Shanna pedig a közösségi médiában sírt, hogy mennyire összetört.

Az elválás nem volt botrányoktól mentes, mikor elterjedt a pletyka hogy Travis Paris Hiltonnal jár, Shanna és Paris összeverekedett egy klubban, amin a média hetekig csámcsogott.

A szépségkirálynő és a dobos fenegyerek még összejött és szakított párszor, mígnem 2008-ban végleg elváltak útjaik.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást