5 sztár, aki meleg szülőkkel nőtt fel

5 sztár, aki meleg szülőkkel nőtt fel

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 sztár, aki meleg szülőkkel nőtt fel

Több sztár nőtt fel úgy, hogy valamelyik szülőjéről kiderült, hogy meleg. Volt, akit meglepetésként ért és volt, aki mindig is tudta, hogy apja vagy anyja nem heteroszexuális.

Egy olyan híres színésznő is szerepel a listán, akinek nemcsak apja, hanem egyik férje is meleg volt. Íme hat világsztár, aki meleg szülőkkel nőtt fel.

Jay-Z

A híres rapper édesanyja 2017-ben coming out-olt, méghozzá fia 4:44 elnevezésű albumán.

A „Smile” (Mosolyogj) című szám ugyanis Jay-Z azt mondja: „Anyámnak négy gyereke van, pedig leszbikus.

Sokáig tettetnie kellett, ezért gyógyszereket szedett, mert a társadalom bírálata és a fájdalom csak így volt számára elviselhető.

” Beyonce férje az LGBTQ közösség támogatója és szoros kapcsolatot ápol édesanyjával, akire elmondása szerint nagyon büszke.

 

Amy Adams

A vörös hajú színésznő – aki olyan filmekben varázsolt el minket alakításával, mint az Érkezés, vagy az Éjszakai ragadozók – 11 éves volt, mikor a szülei elváltak.

Amy édesanyja, Kathryn ezután eredményes testépítő lett és összeköltözött egy nővel, aki több mint valószínű, hogy a szeretője volt.

A filmsztár szülei válása után testvéreivel együtt az édesapjánál maradt, ő nevelte fel őket.

 

Robert De Niro

A 75 éves élő legenda rengeteg ember kedvenc színésze, az Akadémia pedig már két Oscar díjjal jutalmazta munkásságát.

Azt viszont kevesen tudják róla, hogy édesapja művészember volt, aki 1946-ban, nem sokkal fia születése után vált el De Niro édesanyjától, majd viszont kezdett egy Robert Duncan nevű költővel.

Az expresszionista festő depressziós volt, amihez bizonyára nagyban hozzájárult az, hogy mivel akkoriban még nem volt könnyű felvállalni a homoszexualitást, kénytelen volt titokban tartani másságát.

 

50 Cent

A híres rapper arról híres, hogy 12 évesen már drogdíler volt és egy utcai lövöldözésben kilenc golyó találta el.

Gyerekkora nehéz volt, tulajdonképpen az utcán nőtt fel.

Kiskorában anyja nevelte, aki leszbikus volt és kokainfüggő.

Sabrina Jackson kereskedett is a droggal és egy tűzben lelte halálát, máig tisztázatlan körülmények között: a szóbeszéd szerint gyógyszert tettek az italába, majd mikor eszméletét vestette, rányitották a gázt.

Mivel apja is eltűnt, a kis 50 Cent végül nagymamájához került, az idős asszony nevelte fel.

 

Jena Malone

Az Éhezők Viadala 34 éves színésznőjét édesanyja, Deborah Melone nevelte a barátnőjével, akit a kis Jena a „keresztanyjának” hívott.

Édesapja nem volt jelen gyerekkorában, de miután felnőtt, sikerült rendezniük kapcsolatukat.

Jena sosem érezte hátránynak azt, hogy anyja meleg: „Anyám és a barátnője szeretők voltak. Nem volt nehéz gyermekkorom, két anyukám volt és ez így szuper volt!”

 

Judy Garland és Liza Minelli

Judy Garland, a filmcsillag összesen ötször volt férjnél. Sikerekkel teli, mégis szomorú életéről nemrég készült film Renee Zellweger főszereplésével és a kritikusok szerint Renee alakítása olyan átütő, hogy biztos befutó az Oscar díjra.

Judy Garland apja, Frank Gumm arról volt híres, hogy szeretett fiatal férfiakat elcsábítani. Judy második férje Vicente Minelli volt, akiről később tudta csak meg, hogy meleg.

Garland továbbra sem volt szerencsés a szerelemben, hiszen következő férjéről, Mark Herronról is kiderült, hogy a férfiakat szereti. A történelem megismételte magát, hiszen Garland Minellitől született lánya, a szintén világhírű színésznővé vált Liza Minelli négy férje közül is kettőről kiderült, hogy homoszexuális.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást