Ezek a jelei, hogy szociális pillangó vagy – a legnagyobb kihívásaid

Ezek a jelei, hogy szociális pillangó vagy – a legnagyobb kihívásaid

Címlap / Életmód / Lélek / Ezek a jelei, hogy szociális pillangó vagy – a legnagyobb kihívásaid / 2. oldal

3. Túlságosan impulzív a hozzáállásod

A szociális pillangók gyakran olyan sok programot leszerveznek, hogy aztán folyton azon kapják magukat, hogy egy másik találkozót kell átpakolniuk egyik napról a másikra. Emiatt viszont előbb-utóbb elhíresülnek arról, hogy nem elég megbízhatók, „mindent lemondanak”, amiről impulzív hozzáállásuk tehet.

Hiszen amikor kitalálják, hogy találkozzatok, vagy menjetek el kirándulni, ők tényleg komolyan gondolják. Akkor, abban a pillanatban, anélkül, hogy végiggondolnák, hova ígérkeztek még el, vagy milyen fontos tennivalóik vannak.

Arról nem is beszélve, hogy sokszor hirtelen felindulásból bólintanak rá valamire, ami miatt a korábbi terveket kénytelenek átszervezni. Ha szociális pillangó vagy, figyelned kell arra, hogy ne ess túl gyakran ebben a hibába. Ez számos kapcsolatodra helyezheti rá a bélyegét!

4. Nehezen alakítasz ki érzelmi intimitást

Jellemző a szociális pillangókra, hogy rengeteg barátjuk van. Tényleg olyan sok, hogy azt a számot már nehéz szinten tartani, csakhogy ebből kifolyólag egészen eltérő mélységűek ezek a kapcsolatok. Kevés emberről tudják elmondani, hogy szoros a viszonyuk, a többséggel inkább felületes a kapcsolat, épp ezért egy dolog nagyon igaz: hiába a szociális hozzáállás, nehezen alakítanak ki másokkal mély kötődést.

Erről az tehet, hogy milyen folyamatosan zsonglőrködnek a találkozók között, nem tudnak egyetlen emberrel viszonylag gyakran találkozni. Ennek hatására erős barátságokat sem képesek kötni.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást