Minden csillagjegynek két arca van: ez jellemez téged

Minden csillagjegynek két arca van: ez jellemez téged

Címlap / Életmód / Ezotéria / Minden csillagjegynek két arca van: ez jellemez téged

Kos

A Kosok tele vannak életszeretettel, energikusak és pörgősek. Ha besétálsz egy szobába, rögtön felkelted az ott lévők figyelmét, magabiztos vagy, és szeretsz a társaság középpontjában lenni. Szórakoztató személyiségednek köszönhetően rengeteg barátod van, és ebből kifolyólag sosem érzed magad egyedül.

Ugyanakkor viszont a másik oldalad jellemzője, hogy hajlamos vagy hangulatemberként viselkedni, könnyen elveszíted a türelmed, és nem viseled jól, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt te szeretnéd.

Másoktól ritkán fogadsz tanácsokat, mert nem szívesen ismered be, hogy valamit nem tudsz.

Bika

Bikaként fontos számodra, hogy az életedben legyen stabilitás és biztonság, ezért mindig alaposan átgondolod a döntéseidet.

Figyelsz arra, hogy legyen pénzbeli megtakarításod, szorgalmas vagy és lelkiismeretes, a párkapcsolatodban pedig a hűség mintaképe vagy.

Te nem szereted a kalandokat, inkább mindig a hosszútávú kapcsolatok mellett teszed le a voksod. Ugyanakkor van egy másik oldalad: hajlamos vagy a makacsságra, nehezen kötsz kompromisszumot (hiszen meggyőződésed, hogy a te megoldásod a legjobb), és a kapcsolatodban néha túlságosan birtoklóvá válhatsz, mert azt akarod, hogy a partnered is olyan erősen kötődjön hozzád, ahogy te hozzá.

Ikrek

Az Ikrek esetében a kettős személyiség amúgy is magától értetődő, hiszen ez náluk hamar megmutatkozik. Az egyik részről kedves, barátságos, szociális pillangó vagy, aki igényli az állandó társaságot, baráti programokat, és nehezen tud egy helyben megülni.

Vidám vagy, szórakoztató, és rendkívül optimista. A másik oldalad viszont szinte ennek teljes ellentéte.

Ha rossz napod van, teljesen magadba zuhansz, nem vagy hajlandó kimozdulni otthonról, nem reagálsz az üzenetekre, és hirtelen felindulásból hozol döntéseket, amiket később általában meg is bánsz.

Rák

A Rákok a végtelenségig gondoskodó, elhivatott, hűséges lelkek, akikre minden élethelyzetben számítani lehet. Ha valakinek rossz napja van, és szeretne beszélni róla, benned szuper hallgatóságra talál.

Az önzőség nagyon távol áll tőled, sőt, általában mindenedet odaadod annak, aki közel áll hozzád, és szeretnéd boldogabbnak látni.

Emiatt sajnos sokszor az emberek hozzászoknak a kedvességedhez, és elkezdhetnek visszaélni vele. Pedig neked is lenne igényed arra, hogy valaki néha meghallgasson. A másik oldaladat ugyanis próbálod mélyen elrejteni: a titkod, hogy sokszor igenis szomorúnak érzed magad, hajlamos vagy a depresszióra, és úgy gondolod, senki sem ért meg. Ha egyedül vagy, és mások nem látják, ennek az oldaladnak időnként utat engedsz, de ezt követően nehezen tudsz visszatérni a másik énedhez.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást