A hűvösebb estéken nincs is jobb, mint egy forró leves, ami a testedet és a szívedet is megmelengeti! Ha te is készen állsz, hogy vége nagy kanállal kóstolj bele az őszi ízekbe, akkor válogass bátran a következő ötletekből – most 3 olyan ínyenc receptet hoztam neked, ami idényhozzávalókból készül, és biztosan a kedvenceid közé kerül, ha kipróbálod őket!
Elkészítés: Aprítsd fel hagymát és a fokhagymát, majd egy csepp olívaolajon olvaszd fel a vajat, és ezen párold meg a hagymát. Amikor már üveges, add hozzá a felkockázott cukkinit és a lereszelt répát, és pirítsd tovább a hagymával együtt. Sózd, borsozd ízlés szerint, majd öntsd fel a húsleves alaplével. Forrás után körülbelül tíz-tizenöt percig hagyd főni, majd add hozzá a tejszínt, és turmixold össze botmixer segítségével. Ha szeretnéd, hogy egy picit savanykás ízvilága legyen, akkor tegyél hozzá egy fél evőkanál mustárt vagy citromlevet.
Tipp: Pirított tökmaggal és egy csepp utólag hozzáadott olívaolajjal tálald!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!