Otthon / Szórakozás

Top 10 szerelmes dal 2010-ben

Top 10 szerelmes dal 2010-ben

Már csak pár nap, és újra egy teljesen szűz évet nyithatunk! Viszont addig előttünk a kiadós év végi buli!

Új évi szórakozás

Talán az év vége az egyik olyan időszak, amit a legtöbb ember vár. Ilyenkor ugyanis bőven van idő és indok az ünneplésre, nyakunkba vehetjük a várost, vásárolhatunk, vendégül láthatjuk a barátainkat, bulikat szervezhetünk, és ami a legfontosabb: rengeteg zenés-táncos mulatságon vehetünk részt, hisz ennek az időszaknak pont ez a lényege!
Lazítás és szórakozás mindenek felett! Ilyenkor könnyedebben kiereszthetjük, az egész év alatt felhalmozott rengeteg gőzt, hogy aztán teljesen tisztán, és újult erővel, feltöltődve kezdhessünk neki egy új évnek! Minden évben rengeteg új dallal bővülnek a zenei kínálatok, de még semmi sincs veszve, hisz a legnagyobb év végi durranások, a csúcsbulik még hátra vannak!
Akár karácsonykor, akár szilveszterkor szeretnél tombolni a táncparketten, mi most elhoztuk neked az év legütősebb szerelmes dalait, hogy kellő hangulatba zárhasd az évet!

Justin Bieber: Baby

Justin Bieber nagyon rövid idő alatt lett világsztár. Az alig 16 éves fiú, érthető módon leginkább a tinik körében ismert, ám dalait nagyon sokat játsszák a különböző kereskedelmi rádiók hazánkban is, úgyhogy biztos, hogy te is hallottad már valamelyiket.
Kellemes R&B stílusa és hangja milliókhoz tud közelférkőzni. Baby című száma pedig valóban igen kellemesre sikeredett, és egy kényeztető romantikus estén kötelező betenni a lejátszóba!

Taylor Swift: Mine

Swift kisasszony, country királynőből nőtte ki magát, ügyeletes pop ikonná, ugyanis megkapó és fülbemászó dalait csak úgy ontják a hazai rádiók.
Fülbemászó dallamok, megható szövegek, és tökéletes hang! Kötelező darab hideg téli éjszakákra.

Bruno Mars: Just the way you are

Ha bizonytalannak és döntésképtelennek érezzük magunkat érzelmi életünkben, akkor feltétlenül hallgassuk meg, Bruno Mars számát! Ebben a zenében minden benne van, ami kell!
Tökéletesen mondja el általa, hogy mi az amit ilyenkor tennünk kell, és megkapóan világít rá arra, hogy a saját utunkat egyedül nekünk kell megtalálni és végigmenni rajta.

Carrie Underwood: Mama’s song

A cím önmagáért beszél. Bár az édesanyákhoz szól, azért érzelmi mondanivalója, más erős kötelékek esetében is ki tud teljesedni. Fantasztikus hang, remek szövegek.
Carrie egykoron az American Idol-t is megnyerte, majd ő is egy country fesztiválon tűnt fel, ahol egyöltőbe 6 díjat is bezsebelhetett. Taylor Swifthez hasonlóan ő is így tört babérokra és karrierje nagyon gyorsan a csúcsra ért!

Eminem feat. Rihanna: Love the way you lie

Milliók szerint az egyik lehető legszebb szerelmes szám, ami az elmúlt évtizedben kijött. Eminem és Rihanna párosa tökéletesnek bizonyult. Rihanna csodás énekhangja, és Eminem páratlanul nyílt és őszinte szövegei, hamar felrepítették ezt a dalt, a létező összes toplista csúcsára!
Igazi kötelező darab a szerelmesek számára, csókolózásra és nagy kibékülésekre kítűnő választás lehet!

Katy Perry: Teenage dream

Katy, bár már két éve csücsül a csúcson, úgy látszik sikerszériája töretlen, és nincs lehetetlen amit ne tudna véghez vinni! Ezzel a számával újra nagyot alkotott, fantasztikus fülbemászó sajátos stílusával sokakat megragad, már legelső hallásra is!
Kamaszoknak és első szerelmeseknek tökéletes választás! Prímán meséli el a pár percben mindazt, ami a tinik első szárnypróbálgatásai alatt zajlik. Vicces és egyedi, mint maga Katy.

Usher: OMG

Usher neve már önmagában garancia a sikerre! A tőle megszokott fantasztikus hang és komoly, szívbemarkoló szöveg itt is sokakat gondolkodásra sarkall. Soul és R&B kedvelők számára kihagyhatatlan!

Train: Hey, soul sister

Gyönyörű szerelmes dal, nagyon érzelmes szöveggel. Arról szól, hogy milyen érzés levenni valakit teljesen a lábáról és elbűvölni.

Taio Cruz: Break your heart

Szintén a rádiók egyik nagy kedvence, hónapok óta ostromolja a listákat. Nagyon gyorsan fülbemászik, a jól csengő dallamának köszönhetően azonban a szövege kissé önzőre sikerült, amolyan szívtipró életérzés jön át belőle.
Bár vannak akik minél többeket szeretnének meghódítani, és sokra tartják magukat a csajozás/pasizás terén, nekik tartalmilag is sokat adhat ez a dal! Már ami a szövegét illeti.

Ke$ha: Your love is my drug

Szintén egy új, fiatal, és tehetséges, feltörekvő énekesnő. Műfaját tekintve talán a glam rock kategóriába sorolható, erőteljes hang, magabiztos kiállás és színpadi játékok jellemzik. Könnyen szerethető azok számára, akik kedvelik ezen stílust.
A dal jó, átütő, igazából annak a dolognak a történetét meséli el, hogy milyen, amikor a szerelem, lényegében függőséget okoz és a rabjává vállsz. Érdemes sokat hallgatni!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást