5 súlyos dolog, amit mi, nők, képesek vagyunk elrontani az első randin

5 súlyos dolog, amit mi, nők, képesek vagyunk elrontani az első randin

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 súlyos dolog, amit mi, nők, képesek vagyunk elrontani az első randin

1/5. Túlságosan is a másikra figyelünk

Az első randin természetes az izgulás, pillangók a gyomorban és észre sem vesszük, hogy mennyire áthelyezzük a fókuszt a másikra, saját magunk helyett. Éppen ezért első tanácsként azt tudnánk megfogalmazni számodra, hogy foglalkozz saját magaddal!

Persze azért reagálj a randi partnered mondandójára, de ne azzal foglalkozz, hogy ő komfortosan érezze magát a társaságodban. Inkább figyeld azt, hogy képesek vagytok e kölcsönösen biztosítani ezt egymás számára. A legjobb, ha azt érzed, nem kell semmilyennek sem lenned a randitok során, mert olyan, mintha csak sodródnál az árral, miközben bátran lehetsz önmagad.

Problémák az első randin
FXQuadro/istockphoto.com

2/5. Nem várunk el tiszteletet

Ez pedig egy sor kellemetlen dolgot idézhet elő. Ilyen például, hogy belemegyünk abba, hogy a közös randi csak egy unaloműző tevékenység legyen a másik számára, vagy hogy ne tegyen a pasi semmilyen erőfeszítést értünk. Nem az Eiffel-toronyba kell első randit szervezni, de azért ne is egy automatánál igyuk meg az első közös kávénkat.

Mi nők, szeretjük érezni, ha valaki készül és személyessé tesz egy első randit. Például elvisz a kedvenc helyünkre, meglep a kedvenc sütinkkel.

Apróságok, melyek jelzik, hogy készült és gondolt ránk. Bármennyire is furán hangzik, ez a fajta gondoskodás részben rajtunk is múlik. Megteremtve a tisztelet, a pasikat is arra ösztönözzük, hogy tegyenek ki magukért és ne legyen elég már az, hogy egyáltalán megjelennek a randin. Ezzel a hozzáállással pedig visszahívhatjuk a jelenbe az elveszett lovagokat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást