Reinkarnációs teszt: kiderül, melyik korban éltél előző életedben

Reinkarnációs teszt: kiderül, melyik korban éltél előző életedben

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Reinkarnációs teszt: kiderül, melyik korban éltél előző életedben

Talán már te is eljátszottál a gondolattal, hogy milyen jó lenne visszamenni az időben és megélni pár roppant érdekes és izgalmas kort. Alábbi tesztünkből kiderül, hogy melyik kor áll hozzád a legközelebb!

0%

Melyik szettet viselnéd szívesen?

Milyen az ideális frizura számodra?

Milyen számodra az ideális férfi?

Hogyan sminkeled magad?

Reinkarnációs teszt - Melyik korban éltél előző életedben?
A 20-as évek Gatsby kora

Reinkarnációs teszt: kiderül, melyik korban éltél előző életedben

Odáig voltál a Nagy Gatsby c. filmért? Úgy érezted otthon éreznéd magad abban a korban? Nem hiába! Tökéletesen illik hozzád a 20-as évek klasszikus stílusa. Bármikor kapható vagy táncra és csíped az udvarias férfiakat, sőt, téged csak ők tudnak levenni a lábadról. Van benned egy kis kívülálló érzés, de csak azért, mert soha nem tudtál beolvadni a mostani társadalomba. Te ennél sokkal kifinomultabb vagy!
Kleopátra idejében…

Semmi kétség, a te ereidben uralkodó vér folyik. Olyan vagy, mint egy igazi királynő.
Amikor belépsz egy helyre, biztos, hogy a legtöbb ember megnéz, mert annyira erős a kisugárzásod. A férfiak a kegyeidért harcolnak, de nagyon nehéz dolguk van, mert neked nem elég az, ha valaki csak szimplán jóképű. Kell a titokzatosság, humor és a lehengerlő személyiség! Elképzelhető, hogy Kleopátra köztünk él?
Laza, mint egy Cowgirl

Igazi cowgirl vagy, aki nem riad vissza semmilyen kalandtól. Közel áll hozzád a western stílus, talán azért, mert pont ebben a korban éltél igazán felszabadult életet. Kalandvágyad most is hajt, nem bírod a monotonitást, muszáj, hogy menj, világot láss és felfedezz ismeretlen dolgokat. Őrizd meg ezt a világnézetet!
Erős, mint egy viking

A Vikingek korában bár a nők nem lehettek túl dominánsak, mégis sokkal erősebbek voltak lelkileg és fizikailag is, mint manapság. Bizonyára benned a mai napig megmaradtak ezek a tulajdonságok, melyeket előző életedből hoztál magaddal. Valóban erős és harcos nő vagy, aki a céljaiért képes küzdeni. Tökéletes vezető válhat belőled, mindened meg van hozzá. A szavaid kincset érnek, ezért biztos, hogy az emberek követnek téged! Az ágyban pedig legalább olyan szenvedélyes vagy, mint egy viking istennő.

Oszd meg az eredményed:

Még több izgalmas személyiségfejtő teszt? Erre tessék:

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!