Már a puffadás is menő – Miért posztolnak a nők ezrei a puffadt hasukról?

Már a puffadás is menő – Miért posztolnak a nők ezrei a puffadt hasukról?

Címlap / Hírek / Már a puffadás is menő – Miért posztolnak a nők ezrei a puffadt hasukról?

Takargatás helyett felvállalás

A puffadás meg tudja keseríteni a mindennapokat. Vannak, akik már puffadt hassal ébrednek, másoknál csak a nap folyamán jelentkezik az érzés, az elfogyasztott ételek, italok után, és olyanok is vannak, akiknél estére tetőzik a jelenség. Bármelyik esetről beszélünk, az elsődleges cél, hogy meggyőződjünk arról, hogy nincs a háttérben semmilyen emésztési probléma, ami kiváltja a puffadást.

Érdemes tehát egyszer mindenképpen felkeresni egy belgyógyászt, gasztroenterológust, aki néhány vizsgálat elvégzése után már teljes képet alkot bélműködésünkről. (Nyugi, nem kezdik rögtön tükrözéssel!) Miután meggyőződtél róla, hogy mi a helyzet belül és esetleg kiderült, hogy valamilyen intoleranciával rendelkezel, nyilván ezen ételcsoport elhagyásával enyhülni fognak a tüneteid.

Azonban azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy egy egészségesen étkező ember esetében, kellő táplálék és folyadékmennyiség elfogyasztása után, senkinek nem lesz lapos, kockás hasa. Ezt sajnos mindenkinek el kell fogadnia.

Nem a testépítőket kell alapul venni, akiknek gyakorlatilag az az életük, hogy testük minden percben tökéletesnek tűnjön. Inkább vegyünk alapul egy olyan életet, amiben jókat ehetünk-ihatunk a mértékletesség elvét betartva.

Tehát teljesen normális, ha akár az első étkezésed elfogyasztása után már növeszik a hasad térfogata. Nincs veled semmi baj, ez azt jelzi, hogy teljesen normálisan működsz. Azonban vannak, akiknek a szervezete extrém módón reagál a táplálékbevitelre és hamar óriásira puffad a bendőjük.

A közösségi mediában számtalan fiatal lány küzd ezzel a problémával. Egész beszámoló készül a puffadásukról, bemutatva azt, hogy még a nádszálkarcsú lányok is küzdenek vele. Sőt, nekik rendszeresen gratulálnak egy finom vacsora elfogyasztása után, hiszen vékony alkatukhoz képest képesek feltűnő pocakot növeszteni. Ők azonban büszkén vállalják fel tökéletlenségüket. Akkor is felveszik kedvenc testhezálló ruhájukat, ha aznap mindenki gratulál a gyorsan növesztett „food baby”-hez.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást