A bevásárlás még sosem volt ilyen egyszerű! 6 stílusos és praktikus bevásárlókosár

A bevásárlás még sosem volt ilyen egyszerű! 6 stílusos és praktikus bevásárlókosár

Címlap / Otthon / Háztartás / A bevásárlás még sosem volt ilyen egyszerű! 6 stílusos és praktikus bevásárlókosár

A jó bevásárlás kulcsa nem csupán az, hogy egészséges és finom harapnivalókat tegyünk a kosarunkba, hanem az is, hogy megfelelő bevásárló alkalmatossággal induljunk neki a beszerzőkörútnak. Nincs még saját kosárkád vagy bevásárlótáskád? Újíts be egyet, hogy ne a sok papír- és műanyag zacskót kelljen hazacipelned!

Sokunkban felmerülhet a kérdés, vajon miért is jó egy külön bevásárlókosárka, saját részre? Nos, számos praktikus oka lehet, ha egyedi kosarakat viszünk magunkkal a bevásárlásra. Manapság már nem csak a hagyományos régi vesszőkosarak közül válogathatunk, hiszen napjainkra találhatunk számos könnyű, kezünk formájára jól illeszkedő, igen divatos darabot is.

A bevásárlókosárral több funkciót is kiválthatunk, hiszen nem csupán azért praktikus, mert kiválóan helyettesíti a boltokban kapható papírtasakokat és műanyag zacskókat hazafelé, hanem egy-egy bevásárlás alkalmával a megvásárolni kívánt árucikkeket egy laza és könnyed mozdulattal csak beledobjuk, ezzel pedig elkerüljük a bolti kosarak és nagy tolós kocsik használatát. Valljuk be, az áruházak vásárlást segítő bevásárló alkalmatosságai olykor nagyon gusztustalanul tudnak kinézni, hiszen, ha például kiborul vagy kiszóródik bennük valami, koszosak és az embernek nincs nagy bizadalma beléjük pakolni. A fogantyújukon megtelepedett bacikról nem is beszélve.

Szóval, bevásárlókosárra fel, indulhat a higiénikus és praktikus vásárlás! Mutatjuk, mely darabok a mi kedvenceink!

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!