Pikáns sorsa lett a karfiolnak

Címlap / Életmód / Receptek / Pikáns sorsa lett a karfiolnak

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Belépvén a legmelegebb évszakba, egyre több zöldséget és gyümölcsöt ehetünk. Éljünk a lehetőséggel, fogyasszunk bőven belőlük! Karfiolt mostanában megint igen olcsón vehetünk. A morzsás karfiol kitűnő egytálétel lehet, de egy finom hús szelet mellett kiváló köretként is megállja a helyét.

Hozzávalók:

1,2 kg karfiol 3 dkg margarin 10 dkg zsemlemorzsa só tejföl 

Elkészítés:

Az alaposan megmosott, rózsáira szedett karfiolt enyhén sós vízben roppanósra főzzük.

Oldalak: 1 2

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/2
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!