Otthoni randiötletek, ha legszívesebben ki sem mozdulnátok

Otthoni randiötletek, ha legszívesebben ki sem mozdulnátok

Címlap / Stílus / Otthoni randiötletek, ha legszívesebben ki sem mozdulnátok

Egy hosszú távú kapcsolatnál sem érdemes felhagyni a randizással, de van az úgy, hogy az embernek nincs kedve kimozdulni, főleg így télen, a hidegben. Ha a karácsonyi vásározást letudtátok, és inkább otthon csinálnátok valami programot, válogassatok az alábbi lehetőségek közül!

Mikor társasoztatok utoljára?

Szerencsére most újra divat a társasjáték, és egy rakás olyan van, amit ketten is tudtok játszani, sőt, olyan is, amelyeket kifejezetten pároknak terveztek. A barátságos versengés egyébként is jót tesz a párkapcsolatnak, megerősítheti a kötődést kettőtök között. Arra azért figyeljetek, hogy ha mindkettőtök győztes típus, ne torkolljon veszekedésbe az este – akkor már inkább találjatok más programot.

A hasunkon keresztül…

Nézzünk szembe a ténnyel: enni mindenki szeret. Sokkal olcsóbb, ráadásul nagyobb élmény, ha nem egyszerűen foglaltok két helyet egy jó étteremben, hanem közösen készítitek el a vacsorát. Akár még desszertet is süthettek, ha szeretitek az édességet. Ha pedig versengő típusok vagytok, akár még egymásnak is főzhettek, aztán eldönthetitek, ki a jobb szakács kettőtök közül.

Piknik a lakásban

Nem kell megvárni, amíg odakinn elég jó idő lesz a piknikezéshez – egészen nyugodtan megoldhatjátok beltéren is, csak egy kis kreativitásra lesz hozzá szükség. Így ráadásul extra romantikusak is lehettek, gyújthattok gyertyákat, vagy leülhettek a kandalló elé melegedni. A hideg téli időben nincs is jobb egy forró kandallónál, egy pohár bornál és egy kis nasinál.

MNstudio/depositphotos.com

Tanuljatok egymástól!

Mindenkinek más például a szeretetnyelve, ami komoly konfliktusok forrása lehet egy párkapcsolatban. Ha viszont időt adtok egymásnak arra, hogy elsajátítsátok és megtanuljátok egymás szeretetnyelvét, az nemcsak közelebb visz titeket egymáshoz, hanem segít abban is, hogy jobban megértsétek a másikat, és úgy szeressétek, ahogy azt igényli.

Csináljatok fényképalbumot!

Az online világgal a telefonunk lett a saját személyes fényképalbumunk, pedig mennyire jó dolog volt régen nézegetni a kinyomtatott, kézzel fogható fotókat! Készítsetek a pároddal egy saját fényképalbumot, akár végigvezetve a saját párkapcsolatotok történetét is. 

Wellness otthon

Nem kell luxusfürdőbe menni ahhoz, hogy egy kicsit kényeztessétek magatokat: vásároljatok be különböző fürdősókból és illóolajokból, vegyetek együtt egy hosszú fürdőt, aztán kenjétek be magatokat mindenféle illatos kencével. A lényeg a relaxáció – teljesen lazuljatok el, és egy kicsit ne törődjetek a világ gondjaival.

luckybusiness/depositphotos.com

Építsetek bunkit!

Gyerekesnek hangzik, de mennyire imádtuk régen mind, amikor lepedőkből, párnákból és székekből bunkit építettünk magunknak! Nincs semmi akadálya, hogy most ne tedd meg – alakítsátok át a nappalit ilyen bunkerré, és onnan nézzetek filmeket, vigyetek be nassolnivalót, és töltsétek ott az estét! Elpakolni bőven elég lesz majd másnap…

Közös bakancslista

De ne hagyományosat, hanem olyat, ami csak a kapcsolatotokra vonatkozik – mit szeretnétek még együtt elérni, hová jutnátok el, milyen helyekre akartok még együtt elutazni. Akár meg is tervezhetitek az egész jövőtöket, még akkor is, ha nagyon messze vagytok a családalapítástól vagy a házasságtól – álmodozni, gondolkozni mindig jó róla, erősíti a kapcsolatot.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást