5 ötletes ajándék a barátnőidnek, ha idén valami igazán különlegessel lepnéd meg őket

5 ötletes ajándék a barátnőidnek, ha idén valami igazán különlegessel lepnéd meg őket

Címlap / Otthon / 5 ötletes ajándék a barátnőidnek, ha idén valami igazán különlegessel lepnéd meg őket

Általában azoknak a legnehezebb ajándékot választanunk, akik különösen közel állnak hozzánk, hiszen szeretnénk őket valami igazán különlegessel meglepni. Barátnő esetében egy szép táskával vagy egy-egy dekoratív kiegészítővel soha nem lőhetsz mellé, de idén hagyd a biztosat és rukkolj elő valami újjal! Meglátjuk, mit szól hozzá a barátnőd! 🙂

Egy felejthetetlen út

Manapság már fillérekért válthatsz repülőjegyet a környező országokba – gyakorlatilag nagyjából egy karkötő áráért már eljuthattok például Párizsba vagy Milánóba.

Az tény, hogy ki kell fogni a kedvezményeket, de ha szemfüles vagy, akkor biztos találsz olyat, ami a te pénztárcádnak is megfelel.

Nyilván ezen felül még ott a szállás és a költőpénz is, de mivel amúgy sem egyből utaztok, lesz időtök spórolni az útra. Hidd el, ez neki és neked is egy olyan élmény lesz, amit egyetlen egy tárgytól vagy ruhadarabtól sem kaptok meg.

Minden napra egy küldetés

Ha szeretnéd feldobni a mindennapjait, akkor készíts neki egy kalendáriumot a 2017-es évre, és minden egyes napra találj ki egy kihívást neki.

Ez lehet az is, hogy együtt elmentek egy spontán csajos estére, de akár olyan küldetést is kaphat, amit egyedül kell elvégeznie.

Ezzel a szuper személyiségfejlesztő ajándékkal akár a komfortzónájából is kirángathatod, persze úgy, hogy ezt ő ne vegye észre.

Baráti kuponok

Ha nincs túl sok időtök egymásra, akkor a kuponok majd tesznek róla, hogy ez megváltozzon. Ajándékozz a barátnődnek egy szép üveget, tele olyan kuponokkal, melyek csak rólatok szólnak. Például lehet az egyik kupon neve: „Egy nap velem”, amikor is te találod ki a legjobb programokat és te gondoskodsz arról, hogy egész nap jól érezze magát a barátnőd. Menj bele a játékba, mert fantasztikus kalandok várhatnak rátok. Kóstoljátok meg a legfinomabb sütiket a kedvenc cukrászdátokban, igyatok egy finom lattét a törzshelyeteken, barangoljatok be olyan utcákat, ahol eddig még nem jártatok és zárjátok az estét egy nagy bulival a kedvenc helyeteken. Csempéssz be még egy-két mozi kupont is, ha a filmek szerelmesei vagytok és válogasd össze a kedvenceiteket, majd egy finom vacsi mellett nézzétek meg az örök klasszikusokat. Ez egy igazán szívhez szóló ajándék lesz tőled. 🙂

Csajos wellness

Egy újabb program, ami csak rólatok szól.

Nem feltétlenül kell több éjszakás wellness pihenésre befizetned magatokat, elég, ha csak elviszed a barátnődet egy fürdőbe, ahol egész nap titeket kényeztetnek.

Ússzatok, szaunázzatok és beszéljétek meg a világ nagy dolgait úgy, ahogy szoktátok.

Ez neki is és neked is feltöltődés lesz, amit garantáltan imádni fog.

DIY meglepetések

Egy újabb ötlet annak érdekében, hogy a barátnőd idén ne tucat ajándékot kapjon tőled. Bár egy fogyasztói társadalomban élünk, mégis egyre elterjedtebb, hogy újra saját készítésű ajándékokkal lepjék meg egymást az emberek. Talán hálával tartozhatunk a sok bloggernek, akik újabb és újabb ötletekkel lepik el az internetet és ahonnan folyamatosan inspirálódhatsz te is. Ne gondolj nagy dolgokra és attól se tarts, hogy nincs kézügyességed. Mindig törekedj arra, hogy a tőled telhető legtöbbet hozd ki a projektből, mert már abból érezni fogja a barátnőd a törődést. Például ha szívesen meglepnéd egy különleges táskával, akkor vegyél egy teljesen egyszerű és egyszínű táskát, amit majd te dekorálhatsz úgy, ahogy szerinted a barátnődnek tetszene. Ékszereket is bátran készíthetsz, ma már rengeteg különleges gyöngy közül válogathatsz, szóval ne sajnáld az időt és energiát, hogy valami igazán egyedit alkoss, hiszen ezek a legszebb ajándékok.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást