Stílus / Test

Őrült körömtrendek, amiket nem tudunk hová tenni

Őrült körömtrendek, amiket nem tudunk hová tenni

Amikor a hegyes műkörmök megjelentek a szalonokban, először a legtöbben szörnyülködtek és visszataszítónak találták ezt az új trendet. Aztán egy kis idő elteltével azt lehetett észrevenni, hogy egyre több nő viseli ezt az új fazont, sőt, a sztárvilág dívái egymásra licitálva csináltattak minél hosszabb és hegyesebb körmöket. Az alábbiakban bemutatjuk a legújabb őrületeket a körmöket illetően, és kíváncsiak vagyunk, vajon az első meghökkenést ezúttal is egy hatalmas divathullám követi-e…

Kipukkaszthatatlan buborékok

A „buborék körmök”-nek keresztelt trend lényege, hogy a zselé púpozott formában kerül fel a körömre, egy duci, buborékra emlékeztető végeredményt létrehozva.

Elsőre olyan, mintha egy kezdő manikűrös csúnyán elrontott munkáját viselné szegény vendég.

De azt, hogy valaki külön ilyet kérjen a szalonban, nehezünkre esik elképzelni.

Csak nehogy otthon baj legyen belőle, hogy nem tudja a jegygyűrűt visszahúzni az ujjára…

Mini akvárium

Ez tulajdonképpen még szépnek is mondható.

A telefontokoknál is elterjedt „akvárium hatás” most a körömdivatot is meghódítani látszik. Ennél a változatnál két összeillesztett műköröm közé vizet fecskendeznek, amibe aztán különböző díszítőelemeket, csillámport szórnak, és így helyezik fel azt a vendég körmeire.

A végeredmény egy mindig mozgásban lévő műköröm, ahol kis csillagok, vagy épp csikóhalak(!) úszkálnak fel és alá.

Egyenesen a röntgen vizsgálóból

Ezt a körmöt maximum egy halloween bulira tudnánk elképzelni.

A körmöket „díszítő”, emberi csontozatot szemléltető röntgen felvételek láttán csak pislogtunk, hiszen se nem szép, se nem vicces.

Lelki szemeink előtt le is játszódott a következő jelenet:

– Megvannak a felvételek, Erzsike?

– Hogyne, doktor úr, ott vannak a páciens körmén!

3D-ben

Oké, ez valójában már nem újdonság, de talán ennyire még nem voltak extrémek a kidomborodó díszítéssel rendelkező műkörmök.

A Hello Kitty-s különösen szórakoztató látvány! Az gallyakra emlékeztető változat pedig minden bizonnyal valamilyen show-ra vagy előadásra készült, habár sosem lehet tudni…

Abban szinte biztosak vagyunk, hogy elég sok bosszúságot okozhat a viselőjének ez a divat a mindennapokban, hiszen valószínűleg lépten-nyomon beakad mindenbe, a kötött felsőknek pedig egyenesen a főellensége lehet…

Túlburjánzó ékszerkörmök

Giccsparádé mesterfokon!

Ez a strasszokkal, cseppkövekkel és csillámokkal ékesített műköröm Japánból indult, ami nem is olyan meglepő, hiszen a japánok híresek őrült és extrém divathóbortjaikról.

Kényelmesnek a legkevésbé sem mondható viselet,  de az tény, hogy feltűnő.

Az outfitednek más kiegészítőre már nem is lenne szüksége…

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást