7 öltözködési hiba, ami miatt közönségesnek tűnsz mások szemében

7 öltözködési hiba, ami miatt közönségesnek tűnsz mások szemében

Címlap / Stílus / Divat / 7 öltözködési hiba, ami miatt közönségesnek tűnsz mások szemében / 2. oldal

Túl sok minta

A mostani divat szerint simán megy a kockás a pöttyössel, a virágos pedig a patchworkkel, de az összeválogatásnál azért még észnél kell lenned. A túl kaotikus összhatás ugyanis olyan színben tüntet fel, mintha hálóruhát kaptál volna magadra – ráadásul két különbözőt alulra és felülre. Ha nem vagy biztos benne, hogy az adott szett szalonképes-e, inkább maradj a biztonságot jelentő egy mintánál valamilyen semleges darabbal kiegészítve!

Ingatag sarkak

A magas sarkú cipő csak akkor szexi, ha jó minőségű, s tudod is hordani. Amennyiben ezek valamelyike hibádzik – vagy esetleg mind a kettő –, könnyen előfordulhat, hogy egész nap ügyetlenül fogsz jobbra-balra billegni. A hátrányos testtartás miatt pedig akármi is legyen rajtad, valószínűleg olcsó kacatnak fog tűnni. Voksolj inkább a laposra vagy a stabil platformra, ezekkel nem érhet kellemetlen meglepetés!

Ékszerrengeteg

Nem számít, hogy bizsu vagy gyémánt. Ha túl sok van belőle, roppant taszító látvány. A trend ugyan szemet huny például a karkötőhalmozás felett, ám ha a fél alkarodat csörgő karikákkal borítod, ne legyen rajtad más ékszer! Hagyd, hogy érvényesüljön „a kevesebb több” elv, és add át a főszerepet egyetlen látványos, vagy éppen visszafogott ékszernek, ami maradéktalanul passzol a megjelenésedhez!

A múltban neked is volt emlékezeted divatbakid, vagy egy utcán látott szett fölött nem tudsz napirendre térni? Ha nem szerepelt a listánkban, oszd meg kommentben bátran!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást