7 öltözködési hiba, ami miatt közönségesnek tűnsz mások szemében

7 öltözködési hiba, ami miatt közönségesnek tűnsz mások szemében

Címlap / Stílus / Divat / 7 öltözködési hiba, ami miatt közönségesnek tűnsz mások szemében

Kivillanó mellbimbó, kőműves dekoltázs, szilikonpánt és műanyag zokni… Néha mindannyian követünk el divatbakit, de jobb az ilyesmit megelőzni. Összegyűjtöttük a leggyakoribb melléfogásokat, hogy tudj belőlük okulni.

Túl mély dekoltázs

A legtöbb élethelyzetben semmi kivetnivaló nincs abban, ha egy leheletnyi bepillantást engedsz a bájaidba. Aranyszabály viszont, hogy a hétköznapokban ne viselj olyan mély dekoltázst, ami láttatni engedi a melltartódat. Amennyiben pedig nincs rajtad cicifix, kivágás híján is ügyelj rá, hogy a mellbimbód ne üssön át túlzottan a ruhádon!

Kilátszó melltartópánt

Bár úgy tűnhet, hogy bizonyos ruhadaraboknál elkerülhetetlen a melltartó-villantás – ilyen például a csőtop, a trükkös kivágású ruha vagy az atléta fazonú felső. Valójában sosincs rá szükség, hiszen a pánt nélküli, vagy éppen a kifejezetten alkalmi ruhákhoz szabott fehérneműk semmiképpen sem látszanak ki. A közszemlére tett melltartópántok közül is a szilikon változat jelenti a legdurvább divatbakit.

Kőműves dekoltázs

Nemcsak felül lehet dekoltázsod, hanem alul is. A nem megfelelő méretű vagy fazonú csípőnadrág ugyanis kíméletlenül megmutatja a feneked és a bugyid. Csak akkor vedd meg, ha leülve sem látszik ki a popsivágat – még a legfelső része sem! Törekedj olyan alsóneműt választani alá, amely nem fog kilátszani alóla. A ruhadarab másik veszélye az oldalsó bevágás, ami még plusz kilók híján is a kelleténél pufibbnak mutathat.

Nylon zokni

Tökmindegy, hogy így, esetleg nejlonnak vagy nájlonnak írjuk: csak akkor használd, ha a szélét nem látják mások! A boka-, a térd- és a combfix olykor praktikus lehet, de kevés lankasztóbb dolog létezik a hússal enyhe bevágás kíséretében találkozó barna vagy fekete műanyagnál. Fontos, hogy ne hordd napi szinten, mert a műszál a lábadnak sem egészséges!

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»