Egészség / Életmód

Nincs kedved edzeni? Előtte-utána fotók, amiktől átgondolod!

Nincs kedved edzeni? Előtte-utána fotók, amiktől átgondolod!

Mostanában mindenhol arról olvashatunk, hogy a közösségi médiának mennyi hátránya van, de arról sokkal kevesebb szó esik, hogy milyen fontos üzeneteket is közvetít. Ott van például az egészséges életmód, ami mára olyan méreteket öltött az emberek életében, hogy alig bírunk lépést tartani a legújabb egészség trendekkel. Rengetegen használják fel ezeket a felületeket annak céljából, hogy megosszák sikertörténeteiket másokkal, és ezáltal inspirálják őket a változás útján.

Simone Anderson

Kép forrása: br.vida-estilo.yahoo.com

Ő az élő példája annak, hogy egy ember bármire képes lehet, ha valamit igazán akar. Simone nem hitt a csodákban és abban, hogy egy pirulától másnapra ledob 20 kilót, de abban igen, hogy kitartással és kellő akaraterővel bármit elérhet. Két év alatt több mint 100 kg-tól sikerült megszabadulnia és elérnie azt az alakot, amiről mindig is álmodozott.

Elhatározta, hogy történetével másoknak is szeretne segíteni, ezért folyamatosan dokumentálta fogyását és az ételcsodákat, amiket készített magának. Azóta a szerelem is rátalált, ráadásul olyan önbizalomra tett szert, amitől csak úgy sugárzik. Bár testét műtéti hegek borítják a bőrfelvarrás miatt, ez egyáltalán nem korlátozza őt semmiben, hiszen arra emlékezteti, hogy milyen csodás átváltozáson ment keresztül.

Kate Writer

 Kép forrása: instagram.com, @dedikated_lifestyle

Ő is okkal került fel listánkra, hiszen olyan testi átváltozáson ment keresztül, ami az egész életére hatással volt. Kate teltebben is egy szép arcú, csinos és igényes nő volt, de fogyása óta érzi magát igazi nőnek. A kemény edzésekben hisz és a „tiszta” táplálkozásban, ami azt jelenti, hogy száműzte étrendjéből a fehérlisztet, cukrot és tartósítószereket, és inkább a fehérjére fektette a hangsúlyt.

Imádja a friss gyümölcsöket és zöldségeket, gondoskodik róla, hogy minden nap kerüljön a tányérra ezekből. Általában smoothie-val indítja a napot, amitől kellő energiája lesz a következő étkezésig, ráadásul az anyagcseréjét is felpörgeti. Megtanult előre tervezni, így gondosan bekészíti már előző este a másnapi fogásokat, hogy soha ne törjön rá az éhségérzet. Fogyása óta a divat is sokkal inkább jelen van az életében, amit igazán csak a pénztárcája bán. 🙂

Cristina Diaz

Kép forrása: instagram.com

Így lesz egy gátlásos, zárkózott lányból egy magabiztos, egészséges nő! Cristina megelégelte azt, hogy túlsúlya sok dologban korlátozza, ezért gondolt egyet és belevágott élete legizgalmasabb átalakulásába. Meg is lett a gyümölcse, hiszen csodálatosan néz ki. Annyira megtetszett neki a fitnesz világa, hogy ma már kizárólag csak ezzel foglalkozik és szívesen edz másokat, vagy ad személyre szabott táplálkozási tanácsokat.

Szereti az egzotikus ízeket, ezért próbál változatos fogásokat összeállítani magának, amit mindig posztol a követői számára. A közel 50 kilótól megszabadult lány már fogyása előtt is a divat megszállottja volt, de testalkatából adódóan nem mindig tudott az aktuális trendek szerint öltözködni. Szerencsére ez mára megváltozott, és igazi stíluskirálynő lett belőle.

Haley J. Smith

Kép forrása: instagram.com

Ő is azon inspiráló emberek egyike, aki megérdemli az elismerést, hiszen rengeteg dolgot tesz egészsége megőrzése érdekében. Haley-t egy éve jegyezték el és akkor döntött úgy, hogy az esküvőjén egy gyönyörű, karcsú menyasszony fog bevonulni a templomba, és bizony így is lett. Azt mondja, ha ő meg tudta csinálni, akkor bárki, ugyanis nem ismert magánál lustább embert.

Még maga is nehezen hiszi el, hogy neki, akinek a kedvenc időtöltése a fekvés volt, mára már a futás a mindene. Teljesen megváltozott az élete, és nem csak azért, mert férjhez ment. Egészségesebb, fittebb, erősebb, és a lelke is sokkal jobb állapotban van, mint korábban. Hiába, az egészséges életmód csodákra képes. 🙂

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást