Nagy téli horoszkóp – Ezt tartogatják számodra a téli hónapok

Nagy téli horoszkóp – Ezt tartogatják számodra a téli hónapok

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nagy téli horoszkóp – Ezt tartogatják számodra a téli hónapok

Csak néhány hét van hátra az évből, de a téli hónapok átnyúlnak a következő esztendőre is. Vajon hogyan zárul 2019 és indul neked 2020? Mennyire lesznek zsúfoltak a téli hónapok, és ki lesz az, akire ismét rátalál egy régi szerelem? Horoszkópunkból minden kiderül!

Kos

Nem az a típus vagy, aki könnyen feladja, de vannak olyan helyzetek, amikben egyszerűen nem érdemes már tovább vesztegetned az energiáidat.

Ha valamit nem sikerül az év végéig véghez vinned, lehet, hogy jobb elkönyvelni a dolgot, és az energiáidat inkább olyan területekre irányítani, amelyek valóban gyümölcsözőek lehetnek.

Így az új évet nem csak tiszta lappal, de megújult erővel és friss lelkesedéssel kezdheted megkeseredettség helyett.

Bika

Az év végi hajrá megvisel, sok mindent kiadsz magadból, de a következő esztendő első hónapjaiban ennek meg is lesz a gyümölcse.

Próbálj odafigyelni arra, hogy ezt ki is élvezd, ne ugorj bele rögtön egy újabb feladatba, adj magadnak egy kis időt arra, hogy feltöltekezz.

Január végén amúgy is történhet valami, aminek a megértése, feldolgozása egy kis befelé figyelést kíván.

Ikrek

Érzed, hogy valakinek a segítségére lenne szükséged, és bár a segítséget azonnal fel is ajánlják, te mégis hezitálsz elfogadni azt.

Lehet, hogy most érdemes félre tenned a büszkeségedet, és a távolabbi céljaidra koncentrálni.

Elképzelhető, hogy néhány nehezebb hónap vár rád, de az év vége és az új év eleje valami nagyobb jónak ágyaz majd meg.

Rák

Mindig igaz rád, hogy másokat helyezel előtérbe, akkor érzed jól magadat, ha segíteni tudsz.

Így lesz ez a téli hónapokban is, de lehet, hogy az egészséged miatt most egy kicsit lentebb kell adnod a magad felé támasztott elvárásokból.

Ismerd fel a saját határaidat, ne erőltesd túl magadat, mert azzal senkinek nem segítesz.

Tartozol magadnak annyival, hogy odafigyelsz önmagadra.

Oroszlán

Általában magabiztosan kezeled, bármilyen helyzetbe kerülsz is, de ezen a télen valami váratlan dolog a hiúságodat veszélyezteti, ez pedig az önbizalmad alapja, így nehezen viseled a dolgot.

Próbálj felülemelkedni az ügyön, minél jobban tiltakozol ellene, annál jobban belegabalyodsz a hínárjába, de ha elengeded a dolgot, mire tavaszodik, magad mögött hagyhatod az egészet.

Szűz

Határozott elképzeléseid vannak arról, mit szeretnél elérni a következő évben, és erre az előkészületeket már a tél elején megteszed.

Az újév kezdetén, míg mindenki csak kókadozik, te már lelkesen dolgozol, és mire kitavaszodik, jelentős lépéseket tettél meg azért, hogy valóra váltsd az álmaidat.

Mérleg

Hajlamos vagy többet vállani, mint amennyit bírsz, ez pedig hatással van a körülötted lévő harmóniára, aminek hiányát nagyon nehezen viseled.

Próbálj legalább az ünnepek idejére lelassítani egy kicsit, és ha az év elejét hajrával kezded is, ez jó lecke lehet, hogy a következő esztendőben meggondold, mire mondsz igent.

Skorpió

Az otthonoddal kapcsolatos teendők határozzák meg a téli hónapjaidat.

A legtöbb ember nem ilyenkor kezd bele egy felújításba vagy költözködésbe, neked azonban természetes, hogy míg a melegebb hónapokat aktívan, a szabadban töltöd, télen fordítod figyelmedet az otthonod rendezgetése felé.

Ilyenkor bekuckózol, és a közvetlen környezetedre figyelsz.

Nyilas

Amikor összegzed az év eseményeit, nem biztos, hogy olyan képet kapsz, mint amilyet látni szerettél volna.

Semmiképpen se hagyd, hogy ez elkedvetlenítsen, az év utolsó heteit használhatod arra, hogy konkrétabb lépéseket tervezz, az év eleji lendület pedig segíteni fog, hogy az elsőket meg is tedd.

Ha ezeken túl vagy, és már rátaláltál az utadra, a továbbiak sokkal könnyebben mennek majd.

Bak

Egy régi szerelmi viszony kaphat most újra szárnyra, lehet, hogy csak futó kalandként, lehet, hogy mélyebb érzelmekkel, de az biztos, hogy felborzolja a kedélyeket.

Érthető, ha eleinte nem szeretnél mindenkinek beszámolni róla, hiszen egyébként is visszahúzódó személyiség vagy, és előbb el akarod dönteni, mit is érzel.

Ha egy bizalmast beavatsz, az sokat segíthet, hogy rendszerezd a gondolataidat.

Vízöntő

Hajlamos vagy halogatni a dolgokat, és most az év végén kaphatsz észbe, hogy mennyi mindenről lemaradtál.

Ne rontsd el az ünnepeket azzal, hogy kapkodni kezdesz, maradj nyugodt, gondolj arra, hogy előtted a következő év.

A tél utolsó hónapjait viszont már tényleg, tudatosan és aktívan használd arra, hogy megágyazol a megvalósítandó terveidnek.

Halak

Nem biztos, hogy minden a terveidnek megfelelően alakul ezekben a hónapokban, de ne hagyd, hogy ez elkeserítsen.

Lehet, hogy most a megbújás, pihenés, rákészülés időszaka van itt.

Próbáld kicsit rendezni az anyagi helyzetedet, a csillagok állása most segíteni fog a spórolásban, és a tavaszt más felfrissült energiákkal és a megfelelő tartalékokkal kezdheted.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást