Mozgás fájdalom nélkül

Mozgás fájdalom nélkül

Címlap / Életmód / Mozgás fájdalom nélkül

Ami fiatal korunkban egészen természetesnek tűnik, az az évek múlásával egyre kevésbé lesz az. A mozgással, a fizikai munkával, sporttal járó megterhelés, sok esetben okozhat kellemetlen tüneteket, főleg ha már nem a húszas éveink csúcsformájában vagyunk. (x)

Az idő előrehaladtával gyakrabban fordul elő egy óvatlan mozdulat következtében kialakult rándulás, esetleg izomgörcs, ami nemcsak kellemetlen, de lassabban is gyógyul, nem beszélve a fizikai munka miatti megterhelésről, amit talán nincs lehetőségünk kipihenni a feszített hétköznapokon. Megfelelő életmóddal, táplálkozással sokat lehet tenni a sérülések ellen, de van olyan helyzet, amikor érdemes egy természetes fájdalomcsillapítót is bevetni.

A természet ereje segít

Az izületi gyulladások, sportsérülések, görcsök kellemetlen velejárói életünknek. Komolyabb esetben nem csupán egyszeri kényelmetlenségről van szó, hanem visszatérő, életünket megkeserítő tünetekről.

Ezek ellen sok mindent kitalált már az ember, de jobbat, hatásosabbat, mint amit a természet kínál, még senki nem tudott alkotni.

A szájon át alkalmazott gyulladáscsökkentők és fájdalomcsillapítók mellett érdemes a természetes gyulladáscsökkentő krémek segítségét is igénybe venni. Persze nem árt alaposan megfontolni, mit is vásárolunk meg, hiszen tartós eredményt, csak a legjobb minőségű krémektől remélhetünk.

A napjainkban forgalmazott krémek többsége rendelkezik valamilyen mennyiségű növényi hatóanyaggal, de kevés olyan van, mely tisztán gyógynövényekre alapozza hatásmechanizmusát. Ugyanakkor a krémek egy része kimondottan korszerűtlen, akad köztük kellemetlen illatú, van, amelyik ragacsos érzetet kelt a bőrön, nem beszélve azokról, melyek bőrirritáló vegyületeket tartalmaznak. A Serum+ gyógynövényes krémek figyelembe véve az említett szempontokat, szakorvosok segítségével, kifejezetten gyakori használatra lettek kifejlesztve. 

Egyértelmű, hogy a leggyakoribb esetekre, mint például izületi gyulladásra krém csak abban az esetben szükséges, ha az komoly, valóban hatékony anyagokat tartalmaz.

A gyógynövények ilyenek, csak tudni kell, melyik mire alkalmas. Az sem mindegy, mennyi hatóanyagtartalma van egy adott krémnek, mert hiába természetes alapú az adott krém, ha nem elegendő a hatóanyag mennyisége a tartós hatás eléréséhez.

Akár gyulladásról, hát- vagy egyéb izomfájdalomról, sport vagy fizikai munka következtében beállt görcsről van szó, a természetnek mindenre van megoldása. Évszázadok megfigyeléseit, a népi gyógyászat eredményeit, és a modern orvostudomány tudását egyesítik ezek a krémek, illetve a bennük található patikamérlegen precízen kimért növényi hatóanyagok.

A minőségi, természetes fájdalomcsillapító hatású készítmények használata megoldást jelent a hétköznapi gyulladások, rándulások, görcsök okozta kellemetlenségekre, ezért érdemes beszerezni belőlük annyit, hogy minden eshetőségre kéznél legyenek.

 Bővebb info: https://serumplus.hu

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást