9 modern enteriőr, amely optikailag tágasabbnak hat

9 modern enteriőr, amely optikailag tágasabbnak hat

Címlap / Otthon / Dekor / 9 modern enteriőr, amely optikailag tágasabbnak hat

A skandináv stílusú fehér, letisztult légterek egyre népszerűbbek. Ennek oka főképp az, hogy egy ilyen sallangoktól mentes térben könnyebben megtaláljuk a békét és a harmóniát, amitől igazi otthonná válik lakásunk.

Világos pihenősarok

A nappali egy meghitt sarka, amely ugyanolyan világos, mint a szoba többi része, a fehér bútoroknak és letisztult berendezésnek köszönhetően.
A beépített polcos szekrény fehérjét hangulatos díszek törik meg. A légies fehér dekorációt a semleges falszín és meleg fa padlózat teszi igazán békés és otthonos hangulatúvá.

Tágas, napfényes légtér

A természetes fényben úszó nappali és amerikai konyha optikailag még tágasabbnak hat a fehér szín dominanciájától.
A fehér fával készült kazettás mennyezet klasszikus eleganciát kölcsönöz a légtérnek. A nappali bútorzatán meleg semleges színek finomítják az összhatást.

Fehérben úszó fürdőszoba

Ennél letisztultabb modern stílusú fürdőszobát talán képzelni sem lehetne! A padlóig érő fürdőszobaablak lenyűgöző és egyben praktikus, hiszen rengeteg fényt enged beáramlani, amit a fehér burkolatok csak tovább erősítenek.
A modern lebegő bútorzat tökéletesen illik a tér légies hatásához.

Álomkonyha

Légies eleganciát kölcsönöz a térnek a zongora-fehér fényes konyhabútor, amit tovább fokoznak a hófehér falak és a beépített világítás.
Jóleső meleg hangulatot kölcsönöz a konyhának a fehér tölgy padló és a több helyen is feltűnő, ugyanolyan árnyalatú polcberakás.

Tömör minőség

Világos modern konyha, kényelmes munkafelületekkel, minőségi berendezéssel. Különösen figyelemre méltó a fehér gránit pult és a letisztult konyhabútorzat. Figyeljük meg a színek hatását, ahogyan a sötétbarna munkapult kiemelkedik az amúgy fehér konyhából!
A fémes ragyogású lámpák tökéletesen illenek a konyha többi inox részletéhez.

Üde hálószoba

A világoskék-bézs párosításától annyira kifinomulttá válik ez a hálószoba! A puha textíliák meleggé és otthonossá teszik a szobát, míg a világos burkolatok tágas, napfényes hatást keltenek.
A kék amúgy is nyugtató hatása és a kényelmet szolgáló elegáns berendezés igazi pihenést ígér a lakóknak.

Tóparti családi ház

A zöldövezetben helyezkedő családi házak hatalmas előnye, hogy közelről szemlélhetik a természetet, amit ebben az esetben hatalmas ablakokkal értek el, amelyekre nem került semmilyen függöny, roló és egyéb árnyékoló, mely csökkenthetné a beáramló természetes fényt.
A fehér falakat kellemes pasztellkék árnyalat dobja fel. A válaszfal derékmagasságtól ugyancsak fehér, oszlopos szerkezete pedig átláthatóvá teszi az egész hálószoba-nappali légteret.

Mennyezetig érő könyvespolc

Ez a hatalmas polcszerkezet igazi könyvtárként szolgál. Amikor ilyen méretekben gondolkodunk, érdemes fehér bútorra voksolni, így optikailag alig von el a térből, az amúgy sem mély polcszerkezet.
A nappalit fehér ülőkék, fehér szőnyeg és üvegasztal teszik még légiesebbé.

Kortárs nappali

Ennek a nappalinak egyik fala szinte csak ablak, ezért maximálisan beengedi a természetes fényt.
A falak törtfehér árnyalata még légiesebbé teszi a teret. A berendezést a modern és klasszikus stílus keveredése jellemzi, amelyben helyet kapnak a természetes nyers fa részletek is.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!