Merész színek és hangsúlyos derékvonal – Nézd meg Zsanett új, nőies stílusát!

Merész színek és hangsúlyos derékvonal – Nézd meg Zsanett új, nőies stílusát!

Címlap / Stílus / Divat / Merész színek és hangsúlyos derékvonal – Nézd meg Zsanett új, nőies stílusát!

Stílustanácsadásunk következő nyertese Zsanett lett. A most következő tippeket és szetteket speciálisan az ő alkatának és színeinek megfelelően készítettem el, de remélem, hogy a tanácsok számodra is hasznosak lehetnek!

Alakelemzés, fazonok

Zsanett képei alapján a csípőben kissé szélesebb fazonú ruha miatt becsapós, hogy pontosan milyen alkatú, de az igazság szerintem valahol a banán és körte alkat között lehet.

Éppen ezért egy kicsit érdemes lenne még jobban hangsúlyozni derekát, magasított derekú és szélesebb ,,A” vonalú szoknyákkal. Biztos vagyok benne, hogy vékony lábain jól mutatnának a szűkebb, skinny fazonú nadrágok is egy bővebb, oversize felsővel.

A magassarkút szerencsés választásnak gondolom, mert ehhez a ruhához nagyon jól passzol, ráadásul a körte és a babán alkatnak is jót tesz, mert nőiesíti és nyújtja az alakot.

Úgy gondolom, mivel Zsanett egy vékonyabb alkatú lány, és alacsonynak sem mondható, rengetegféle fazon közül választhat magának.

Biztosan nagyon szuperül állnának neki például a peplum fazonú felsők, és ruhák is, ilyen ruhadarabokban biztosan csodásan mutatna az amúgy is csinos alakja.

A fő szempont Zsanett esetében pedig a derék hangsúlyozása

Színek és minták

Az előző képen látott merész, királykék ruha jó választás volt Zsanett részéről, jól passzol világos bőréhez és kellő képen feldobja a megjelenését.

Alapvetően Zsanettnek a nagyon világos, pasztell árnyalatokkal érdemes vigyáznia, mert előfordulhat, hogy sápasztani fogják. Ezért sokkal érdemesebb a melegebb és élénk tónusok közül válogatnia.

Tökéletesek lehetnek számára például a piros, narancsos, korallos árnyalatok, a melegebb kékek és zöldek, sárgák, és az aranyba hajló barnás tónusok is.

A mintákat illetően meg merem kockáztatni, hogy Zsanett alkatán bármilyen minta jól áll.  Persze ha valamikor esetleg csípő tájékra felcsúszik néhány plusz kiló, abban az esetben érdemes hanyagolnia a mintás nadrágokat. 

Derék hangsúlyozására

A derékban szabott, tányérszoknyában végződő ruhafazonok most egyébként is nagyon divatosnak számítanak.

Zsani pedig ezzel a szabással csodás derekat varázsolhat magának!

Tányér szoknyák, bővülő fazonok

Egy lefelé bővülő szoknyafazonnal is könnyedén terelheti a hangsúlyt a derekára.

Így ráadásul még karcsúbbnak tűnik majd az alakja.

Könnyű, lazább fazonok

Egy hasonlóan bő, vagy akár fodros fazonú felsővel a felsőtestet optikailag kissé szélesíthetjük, így ellensúlyozzuk a csípő szélességét, vagy éppen az egyenes banán alkatot is formálhatjuk. 

Bombasztikus színek

Zsaninak az élénkebb és a meleg tónusok dobják fel igazán a megjelenését, így ezek a színek biztosan jól mutatnának rajta.

Peplumban

Ha darázsderekat szeretne Zsani, akkor egy ilyen fazonú felsővel, vagy ruhával könnyűszererrel megteheti. 

Te is kedvet kaptál a stílustanácsadáshoz? Még nem késő jelentkezni! Kattints IDE, hátha te leszel a következő szerencsés! 🙂

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!