5 mennyei szörp a kedvenc virágaidból – Így készítsd el!

5 mennyei szörp a kedvenc virágaidból – Így készítsd el!

Címlap / Életmód / Receptek / 5 mennyei szörp a kedvenc virágaidból – Így készítsd el!

Az ehető virágok forradalmát éljük. Az elfogyasztható virágokat nyersen is meg szabad enni, de csak ha tisztára mostuk és nem kaptak növényvédő szert. Készülhet belőlük tea, szörp vagy akár lekvár is. A legismertebb ehető virágok a levendula, a bodza, a rózsa, a kamilla, az ibolya, a kakukkfű virága, és a hársfavirág. Vannak azonban olyan virágok is, melyeket eddig legfeljebb a vázában láttunk, eszünkbe sem jutott volna megenni őket. Pedig rendkívül finom szörpöket készülhetünk belőlük.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!