Csirkés kukoricaleves
A hosszú tél után annyira jól esik egy üdítő, könnyű krémes leves! A kukoricaleves úgy íz- mint színvilágban illik a húsvéti ünnepre.
A receptet itt tekintheted meg
Hideg cékla leves kefirrel
Nemcsak a színe nagyszerű ennek a hűs levesnek, hanem az íze is bomba jó. Húsvétkor stílusosan főtt tojással tálalhatjuk. Hűtőben jól eláll, ezért az egész ünnep alatt ehetünk belőle.
A receptet itt tekintheted meg
Hagyományos skót halleves
Gazdag, ízletes skót recept alapján készült leves, amelyet hagyományosan Cullen skót faluból halászott halakból főztek, de lényegében bármilyen füstölt fehér húsú halból elkészíthető.
A receptet itt tekintheted meg
Francia hagymaleves
Valóságos ízbomba ez a krémes hagymaleves, elkészítése pedig rendkívül könnyű.
A receptet itt tekintheted meg
Tejszínes gombakrémleves
Fenséges krémes leves, amelyet csiperke gombából készíthetünk. Finom fűszerekkel tesszük felejthetetlenné, mint a kakukkfű, babérlevél és a petrezselyem.
A receptet itt tekintheted meg
Kiadós halleves
Egy rendkívül finom hamis halászlé recept, melynek elkészítési ideje alig 30 perc.
A receptet itt tekintheted meg
Paradicsomos, rizses bárányleves
Hagyományos grúz bárányhús leves hagymával, paradicsompürével, rizzsel és friss fűszernövényekkel.
Ideális tavaszi különlegességnek.A receptet itt tekintheted meg
Orosz zöldségleves
Hűs, finom hideg leves, friss zöldségekből. Ez a tejes kapros ízesítésű leves gombával, marhahússal és halhússal is megspékelhető.
A receptet itt tekintheted meg
Húsvéti kolbászos leves
Ez egy hagyományos lengyel leves (zurek) receptje alapján készült fogás. Elkészítése pofonegyszerű.
A receptet itt tekintheted meg