Szerelem / Párkapcsolat

Megkérdeztük a pasikat, mi a különbség szép és jó csaj között

Szép mosoly

A jó csaj kategória

A nők azt gondolják, hogy a férfiak a szép csajokat kedvelik. Ez csak bizonyos korosztályokra igaz. A férfiak valójában a jó csajokat kedvelik, már, ha párválasztásra adják a fejüket. 

A férfi társaságokban sokszor elhangzik az a kifejezés, hogy jó csaj, jó nő, ami egy összefoglaló kifejezés, és mi, nők ezt rendre félreértjük. Amikor a férfiak részletesen kitárgyalják a nőt ,,alkatrészeit” számba véve, az a nő nem jó csaj, hanem izgalmas, és a szexualitás a fő szempont.

Mi tehát a jó csaj kategória?

Első és legfontosabb: legyen szelíden határozott. Második fontos dolog: legyen ízlésesen jó humora. Harmadik legfontosabb: legyen tartása.  Negyedik legfontosabb: legyen természetes. Tehát ne legyen sótlan, de ne legyen túl harsány sem, ne akarjon bármi áron pasit fogni magának, és poénjai ne alázzák meg a férfi nemet.

Az sem árt, ha van némi általános műveltsége, és készségei nem csak a pasifogásra korlátozódnak – azaz legyen legalább egy olyan hobbija, amivel a lelkét építi.

A jó csaj elégedett

A ,,jó csaj” elégedett önmagával, úgy, ahogy van. Nem akar folyamatosan megfelelni, kizárja életéből ezt a stresszfaktort. Tehát képes elengedni magát, önmagát adni egy társaságban.

Olvastad már?  Négy, méltatlanul hanyagolt, fehérjedús köret

Vannak saját ,,elfoglaltságai”, életének értelme nem csak és kizárólag az aktuális férfi. Így elkerüli azt, hogy folyamatosan változtatni akarjon a férfin – aki egy idő után ezt igen rosszul tolerálja, és biztosan ellenkezni fog, így borítékolható a kudarcélmény, az elégedetlenség.

A jó csajnak van humora

A humor némi általános műveltség nélkül nem létezik. Ahogy önismeret nélkül sem, hiszen mivel senki sem hibátlan, tudnunk kell nevetni saját hibáinkon.

Ez nem csak azért fontos, mert a nevetés pasimágnes, hanem azért is mert minden kapcsolatban vannak konfliktusok, melyek akkor és ott nem megoldhatók, akár komoly nyomot is hagyhatnak a kapcsolat minőségén.

Viszont ezek a helyzetek, szituációk, konfliktusok jól áthidalhatók, ha nem a sértettség, sebzettség az ami megmarad emlékként belőlük, hanem a jókedv, az a tudat, hogy együtt, nevetve mindenen túljutunk.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2