Párkapcsolat / Szerelem

Megkérdeztük a férfiakat, mi a különbség szép és jó csaj között

Megkérdeztük a férfiakat, mi a különbség szép és jó csaj között

A jó csaj kategória

A nők azt gondolják, hogy a férfiak a szép csajokat kedvelik. Ez csak bizonyos korosztályokra igaz. A férfiak valójában a jó csajokat kedvelik, már, ha párválasztásra adják a fejüket. 

A férfi társaságokban sokszor elhangzik az a kifejezés, hogy jó csaj, jó nő, ami egy összefoglaló kifejezés, és mi, nők ezt rendre félreértjük. Amikor a férfiak részletesen kitárgyalják a nőt ,,alkatrészeit” számba véve, az a nő nem jó csaj, hanem izgalmas, és a szexualitás a fő szempont.

Mi tehát a jó csaj kategória?

Első és legfontosabb: legyen szelíden határozott. Második fontos dolog: legyen ízlésesen jó humora. Harmadik legfontosabb: legyen tartása.  Negyedik legfontosabb: legyen természetes. Tehát ne legyen sótlan, de ne legyen túl harsány sem, ne akarjon bármi áron pasit fogni magának, és poénjai ne alázzák meg a férfi nemet.

Az sem árt, ha van némi általános műveltsége, és készségei nem csak a pasifogásra korlátozódnak – azaz legyen legalább egy olyan hobbija, amivel a lelkét építi.

A jó csaj elégedett

A ,,jó csaj” elégedett önmagával, úgy, ahogy van. Nem akar folyamatosan megfelelni, kizárja életéből ezt a stresszfaktort. Tehát képes elengedni magát, önmagát adni egy társaságban.

Vannak saját ,,elfoglaltságai”, életének értelme nem csak és kizárólag az aktuális férfi. Így elkerüli azt, hogy folyamatosan változtatni akarjon a férfin – aki egy idő után ezt igen rosszul tolerálja, és biztosan ellenkezni fog, így borítékolható a kudarcélmény, az elégedetlenség.

Szőke szépség, tapéta
istockphoto

A jó csajnak van humora

A humor némi általános műveltség nélkül nem létezik. Ahogy önismeret nélkül sem, hiszen mivel senki sem hibátlan, tudnunk kell nevetni saját hibáinkon.

Ez nem csak azért fontos, mert a nevetés pasimágnes, hanem azért is mert minden kapcsolatban vannak konfliktusok, melyek akkor és ott nem megoldhatók, akár komoly nyomot is hagyhatnak a kapcsolat minőségén.

Viszont ezek a helyzetek, szituációk, konfliktusok jól áthidalhatók, ha nem a sértettség, sebzettség az ami megmarad emlékként belőlük, hanem a jókedv, az a tudat, hogy együtt, nevetve mindenen túljutunk.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást