5 meglepő dolog, amit egy magabiztos nő kihoz a férfiakból

5 meglepő dolog, amit egy magabiztos nő kihoz a férfiakból

Címlap / Szerelem / 5 meglepő dolog, amit egy magabiztos nő kihoz a férfiakból

Örvendetes, ha van egy fordulópont, mikor egy nő végre elkezdi felmérni a valós értékét és magabiztosabbá válik, ez azonban nem mindig jár előnyökkel: vannak férfiak, akikből egy nő magabiztossága negatív reakciót vált ki. Természetesen ezek az urak csak a saját belső bizonytalanságaikat vetítik ki egy egészséges önbizalommal teli nőre, de íme öt negatív dolog, amit egy nő magabiztossága kihozhat a férfiakból.

1/5 Azt mondják, öntelt vagy

Sajnos bizonyos férfiak számára a magabiztosság egyenlő az önteltséggel. Ez a típus az, aki a szende, irányítható lányokra bukik, akik mellett ő lehet az erős, mindenttudó alfa hím. Ezek a srácok elvárják, hogy a nők áhitattal hallgassák őket és leboruljanak nagyságuk előtt.

Ők azok, akik megütköznek azon, mikor egy nő nemcsak csendben ül és a vicceiken nevet, hanem határozottan hozzászól egy témához, sőt, esetleg még vitába is száll, ha valamivel nem ért egyet.

Egy igazi férfi azonban nem másokat elnyomva tűnik határozottnak, hanem önmaga nagyságától.

2/5 Csodálkoznak, ha megköszönöd a bókot, ahelyett, hogy szabadkoznál

Olyan szokványos, hogy a nők csak pironkodnak, ha megdicsérik őket, hogy szinte ritkaságszámba megy ha valaki elfogad egy bókot.

Hányszor előfordul, hogy mondják valakinek, hogy jól nézel ki, csinos vagy, az illető pedig azonnal elkezd szabadkozni, hogy jaj dehogy, ez egy régi rongy vagy ugyan, elaludtam a hajam stb.

Ez olyan megszokott, hogy bizonyos férfiak szinte meglepődnek, ha egy nő ehelyett csak mosolyog és megköszöni a bókot. Aki ezt arrogáns viselkedésnek látja, azt kerüld el messziről.

AndrewLozovyi/depositphotos.com

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást