Könnyen megbocsátasz vagy haragtartó vagy? Csillagjegyed elárulja

Könnyen megbocsátasz vagy haragtartó vagy? Csillagjegyed elárulja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Könnyen megbocsátasz vagy haragtartó vagy? Csillagjegyed elárulja

Halak

A Halak igyekeznek elkerülni mindenféle konfliktust és vitát. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, annyira vágysz a békességre, hogy sokszor még azért is bocsánatot kérsz, amit el sem követtél. Épp emiatt nem is szeretnek veszekedni veled, mert a békés természeted miatt a kívülállók egyértelműen neked fognak igazat adni.

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, mindig hajlasz a kompromisszumok felé. Amint rájössz, hogy Te hibáztál, azonnal bocsánatot kérsz. Nyitsz a másik felé, soha nem égeted fel magad mögött a hidakat, nem szakítasz meg kapcsolatokat. Ugyanakkor mindig megvéded önmagadat és nem félsz visszavágni annak, aki rád támadt.

Bak

Ha Bak a csillagjegyed, nehéz dolga van az ismerőseidnek, hiszen nem érdemes veled összetűzésbe kerülni. Remekül megoldod ezeket a szituációkat, rendre győztesként jössz ki a helyzetből. Jó kommunikációs képességednek és erős egyéniségednek köszönhetően a ranglétrán is gyorsan törsz felfelé.

Nyilas

A Nyilasok kifejezetten utálják a vitákat és az összetűzéseket. Amennyiben Te is ilyen csillagjegyű vagy, igyekszel minden kellemetlen helyzetet elkerülni, ha kell, egy szempillantás alatt eltűnsz a helyszínről, minthogy vitába keveredj. Utána hiába próbálnak elérni, bezárkózol és nem reagálsz semmire.

Skorpió

Ha Skorpió vagy, egyáltalán nem vagy könnyű eset és bizony nem jelent túl nagy örömet másoknak veled vitatkozni. Jobb, ha meggondolják, hogyan szóljanak hozzád és mit mondjanak neked. Nem stresszelsz a problémákon, ügyesen taktikázol és rendre győzedelmeskedsz a vitákban.

Mérleg

Ha Mérleg vagy, nem kezeled túl hatékonyan a problémákat. Ha konfrontációba keveredsz, kicsit szétszórttá válsz és ilyenkor gyakran kérsz segítséget a barátaidtól. Amennyiben a Te hibádból kerekedett a baj, azt azonnal elismered, vállalod a felelősséget és soha nem kened másra.

Szűz

Szűz csillagjegyűként leginkább a magad dolgaival foglalkozol és nem érdekelnek különösebben mások problémái. Nem szívesen vitázol, és veled sem szeretnek vitába szállni, ugyanis ilyenkor legtöbbször közönyössé válsz. Azt azonban jó, ha tudják a többiek, veled nem jó ujjat húzni, ugyanis igencsak bosszúálló típus vagy.

Oroszlán

Ha Oroszlán vagy, akkor igen nagy népszerűségnek örvendesz. Éppen ezért viszonylag ritkán keveredsz vitába, ugyanis a legtöbben elismernek Téged és elfogadják a véleményedet. Ha esetleg néhányan a barátaid közül ellened fordulnak, csak veszel egy mély levegőt, búcsút intesz nekik és hamarosan új barátokat szerzel magadnak.

Rák

Rák csillagjegyűként igen érzelmes vagy és rendszerint mindent a szívedre veszel. A vitákban emiatt hamar megtörsz és rendszerint Te vagy az első, aki bocsánatot kérsz a másiktól és igyekszel rendbe hozni a kapcsolatot. Ha azonban megbántanak, és úgy véled, a másik nem őszinte veled, akkor inkább megszakítod vele a kapcsolatot és továbblépsz.

Ikrek

Amennyiben Ikrek csillagjegyű vagy, nem jó ötlet veled ujjat húzni, ugyanis minden rosszat duplán adsz vissza a másiknak. Nem szereted a konfliktusokat és nem sokra becsülöd azokat, akik érdektelen dolgokról vitáznak. Jó tulajdonságod, hogy mindig ragaszkodsz az igazsághoz és soha nem ferdíted el a tényeket.

Bika

Ha Bika vagy, szeretsz távol maradni a negatív dolgoktól, és emiatt a vitákat is kerülöd. Az a fajta ember vagy, aki ritkán mutatja ki az érzelmeit. Ha mégis vitára kényszerülsz, szereted minél hamar elintézni és lezárni azt. Ezután nem vagy hajlandó többé a problémával foglalkozni.

Kos

A Kosokkal nem jó vitába szállni, pedig sokszor elkerülhetetlen. Ha neked is Kos a csillagjegyed, akkor rendszerint hamar felkapod a vizet. Ahelyett azonban, hogy megoldanátok a problémát és közös nevezőre jutnátok, többnyire megsértődsz és egy mondattal elintézed az egészet.

Ha úgy adódik, inkább nem is beszélsz többet a másik emberrel, vagy legalábbis szüneteltetitek a kapcsolatotokat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást