A mályvacukor határozottan az élet apró örömei közé tartozik: édes, puha, és a baráti társaságokat is remekül össze tudja hozni egy sütögetés apropóján. Ezen kívül önmagában fogyasztva vagy egy kakaó, esetleg forró csoki tetejére halmozva is közkedvelt. A felhasználási módjai azonban bőven túlmutatnak ezeken a népszerű formákon, ami csak még több okot ad arra, hogy a legközelebbi bevásárlásod alkalmával a kosaradban landoljon belőle egy zacskó.
1/7 Lágyan tarthatod vele a barna cukrot
Észrevetted már, hogy miután kinyitod egy barna cukor zacskóját, egyik napról a másikra látványosan megkeményedik? Ha legközelebb erre kerülne a sor, egyből adj hozzá néhány szem mályvacukrot. Elég nedvességet fog neki adni ahhoz, hogy akár heteken át is puha maradjon. Ez pedig egyúttal azt is jelenti, hogy nem kell többet összeragadt cukordarabokkal bajlódnod, ha sütnél vagy innál egy finom kávét.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!