A paleolit táplálkozásra történő átálláskor a legtöbb fejtörést általában az okozza, hogy mit együnk az eddig „jól bevált” kifli-dzsem vagy müzli-tej párosítás helyett.
Az életmódváltásnál meg kell tanulnod másképpen gondolkozni, és nem a megszokottat helyettesíteni, hanem az új alapanyagokban megtalálni a kedvedre valót. Segítünk elkezdeni! Összegyűjtöttünk a hét minden napjára egy reggeli tippet.
Elkészítés: Egy kevés kókusztejben főzd meg a zselatint, a maradék tejet pedig melegítsd fel, majd öntsd hozzá. Várd meg, amíg picit kihűl, és keverd hozzá a probiotikum kapszula tartalmát. A következő lépés a melegen tartás: tedd be 45 fokos sütőbe, vagy ha már kellőképpen felszerelt paleolitos vagy, akkor joghurt melegítőbe. Annál jobban összeáll, minél tovább tartod így. Az ajánlott időtartam 12 óra – tehát ha vasárnap este elkészíted, másnap reggelre tökéletes lesz. Fogyasztás előtt rázd össze és tedd a hűtőbe, ott szépen megdermed. 4-5 napig is eláll.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!