Hétfő – Kókuszos joghurt

Hozzávalók:
1/2 liter kókusztej,
1 evőkanál zselatin,
1 probiotikum kapszula.
Elkészítés: Egy kevés kókusztejben főzd meg a zselatint, a maradék tejet pedig melegítsd fel, majd öntsd hozzá. Várd meg, amíg picit kihűl, és keverd hozzá a probiotikum kapszula tartalmát. A következő lépés a melegen tartás: tedd be 45 fokos sütőbe, vagy ha már kellőképpen felszerelt paleolitos vagy, akkor joghurt melegítőbe. Annál jobban összeáll, minél tovább tartod így. Az ajánlott időtartam 12 óra – tehát ha vasárnap este elkészíted, másnap reggelre tökéletes lesz. Fogyasztás előtt rázd össze és tedd a hűtőbe, ott szépen megdermed. 4-5 napig is eláll.
1/2 liter kókusztej,
1 evőkanál zselatin,
1 probiotikum kapszula.
Elkészítés: Egy kevés kókusztejben főzd meg a zselatint, a maradék tejet pedig melegítsd fel, majd öntsd hozzá. Várd meg, amíg picit kihűl, és keverd hozzá a probiotikum kapszula tartalmát. A következő lépés a melegen tartás: tedd be 45 fokos sütőbe, vagy ha már kellőképpen felszerelt paleolitos vagy, akkor joghurt melegítőbe. Annál jobban összeáll, minél tovább tartod így. Az ajánlott időtartam 12 óra – tehát ha vasárnap este elkészíted, másnap reggelre tökéletes lesz. Fogyasztás előtt rázd össze és tedd a hűtőbe, ott szépen megdermed. 4-5 napig is eláll.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!