Az 5 legromantikusabb élményajándék Valentin-napra

Az 5 legromantikusabb élményajándék Valentin-napra

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Az 5 legromantikusabb élményajándék Valentin-napra

A szerelmesek napja nem a tárgyi ajándékozásról kellene szóljon, sokkal inkább az érzelmek megéléséről, az együtt töltött időről és a köztetek szunnyadó szenvedély feléledéséről. Éppen ezért 14-én érdemes egy olyan élménnyel meglepnetek egymást, ami felejthetetlen estét ígér, és amiből a későbbiekben is töltekezhettek.

Színházi előadások

Ha élmény, akkor a színház az egyik legnagyobb: egyszerre művészi, kifinomult és valóságos. A mindennapok felületes hajszája után annyira jól eső érzést nyújt egy szenvedélyes színészi játék! Itt végre semmi sem virtuális, nincs képernyő, sem okoskészülék: igazi valós, kulturális felüdülés! Ha pedig Valentin nap, aligha találnátok jobb előadást, mint a Rómeó és Júlia.

Amennyiben igazán különleges színházra vágytok, érdemes a Szegedi Szabadtéri Játékok Rómeó és Júlia előadásainak időpontjai közül válogatnotok.

Ha már leutaztál Szegedre, a kultúrélményt további programokkal is összekötheted, mint a városnézés vagy épp egy jó wellnessezés.

Bien tipp: A jegyeket itt szerezheted be!

Romantikus vonatozás

Amennyiben szerettek utazni, igazán különleges ajándék lehet egy vonatút. Pont úgy, ahogy egy-egy hajóút esetében, a vonatozással egybekötött utazást illetően is legalább annyit számít maga az út, mint a végső úti cél.

Egyébként az országban több helyen is indítanak Valentin-napi vonatokat (MÁV nosztalgiavonat, Csömödéri Kisvasút, Királyréti Erdei vasút, Vál-völgyi Kisvasút, Lillafüredi Kisvasút).

Ezeknek a néhány órás utaknak a lényege az, hogy a vonaton nosztalgikus körülmények között, szép tájakat látva, sokszor élőzene mellett, beszélgettek, esetleg kényelmesen megvacsoráztok. Igaz, mennyivel izgalmasabb, mint egy megszokott Valentin napi vacsora?

Bérelj ki egy mozit!

Talán veled is előfordult már, hogy csak a barátaiddal, vagy a szerelmeddel ülhettél végig egy komplett filmet a moziban. Nos, nem muszáj a szerencsére apellálnod, ha ilyesmire vágysz, ugyanis a fővárosban több helyen is tudsz termet bérelni.

Ilyen lehetőség van a Lurdy Moziban, Eurocenter Sony teremben, vagy az Aréna VIP mozi termeinek egyikében is. Konkrét filmet is kérhetsz, amit csak kettőtöknek vetítenek, így biztosan azt nézitek, amit szeretnétek, és nem amit az adott moziprogram diktál.

Spa-csomag pároknak

Ha szeretitek a wellness programokat, akkor a Valentin nap kiváló lehetőség arra, hogy ilyen élménnyel lepjétek meg egymást. Ezekre az alkalmakra készülnek tematikus csomagok, így neked csak ki kell választanod azt, ami leginkább passzol az elképzeléseidhez.

Léteznek többnapos, de néhány órás programok is, amik során gondoskodnak számotokra a maximálisan romantikus körülményekről. Italkülönlegességek, páros aromamasszás, gyertyafényes vacsora… Mi kell még?

Ráadásul mindezt úgy, hogy neked semmilyen extra energiát nem kell befektetned, csupán találnod kell egy olyan (kupon)csomagot, ami igazán tetszik. 

Illatvacsora

Ha szeretnéd kicsit felpörgetni a Valentin-napi estéteket, akkor ideje kipróbálnotok egy egészen újfajta vacsoraélményt. Amellett, hogy olyan ételeket próbáltok ki, amiket idáig nem kóstoltatok, egy igazi gasztronómiai illatélményben lehet részetek.

A Béterv elnevezésű lakásétteremben több egyedi esemény közül válogathattok, aminek egyik pontja az illatvacsora. A helyszín már önmagában is különleges, hiszen egy igazi intim, elegáns lakásról van szó.

A menüt nem kizárólag az ízek, hanem az illatok is irányítják, egyszóval a gasztronómiát kedvelőknek ez a program kihagyhatatlan lehetőség.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást