Életmód / Ezotéria

A leggyerekesebb tulajdonságod, a csillagjegyed szerint

Kétségtelen, hogy egyesek sokkal gyerekesebbek, mint mások, azonban mindenkiben van olyan tulajdonság, ami nem kifejezetten felnőttes. Ahogy a leglinkebb illető is képes éretten viselkedni ha a helyzet megkívánja, úgy a legkomolyabb személy is tud éretlen lenni olykor. Horoszkópunk választ ad arra, hogy melyik a leggyerekesebb tulajdonságunk.

Kos – Hisztis vagy

A Kos domináns jegy és hozzászokott, hogy legtöbbször meg is kapja, amit akar. Amikor azonban valaki nemet mond, tüzes személyiséged előtör és hajlamos vagy előadni egy kiadós hisztit. A benned élő toporzékoló gyerek sokszor okoz gondot környezetednek. 

Bika – Sznob vagy

A Bika felettébb érdekes személyiség, hiszen a zodiákus egyik legjózanabb jegye, aki mindig két lábbal áll a földön. Nem szereted a felszínességet, de ennek ellenére nem tudsz ellenállni drága holmiknak és kényeztető élvezeteknek, ezért mondhatni egy kicsit sznob vagy. 

Ikrek – Pletykás vagy

Az Ikrek mindig a buli központja, mindig van mondanivalója és kellemes társaság, azonban van ennek egy árnyoldala is, ugyanis sokszor úgy jár a szád, hogy észre sem veszed. Nem vagy rosszindulatú, de nem gondolsz bele, hogy amit másokról mondasz a hátuk mögött, az visszajuthat hozzájuk és esetleg rosszul esik nekik.

Rák – Sértődékeny vagy

A Rák a zodiákus egyik legempatikusabb és legkedvesebb jegye, akiből árad a szeretet. Általában ezért is jó a társaságodban lenni, de ez az érzelmesség azzal jár, hogy a legapróbb dolog is merőben befolyásolja a hangulatod. Ilyenkor nem osztod meg másokkal, hogy valami bajod van, hanem hajlamos vagy sértődötten elvonulni. 

Olvastad már?  Ilyen vagy, ha Mérleg vagy – A Mérleg jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Oroszlán – Minden rólad szól

Az Oroszlán vonzó és szeretik az emberek, ő pedig ezzel tisztában is van. Ugyan a karizmád sokakat levesz a lábáról, de egy idő után a környezeted észreveszi, hogy elvárod, hogy mindig te legyél a központ. 

Szűz – Sosem kérsz bocsánatot

A csillagjegyek közül a Szűz törekszik leginkább a tökéletességre és ezért hajlamos azt hinni, hogy mindig neki van igaza. Lehet, hogy ez többnyire így is van, azonban neked is vannak hibáid. Ezt viszont sosem ismernéd el és akkor sem kérsz bocsánatot, ha kiderül, hogy nem neked van igazad. 

Mérleg – Mindig kifogásokkal jössz

A Mérleg a zodiákus legkedvesebb csillagjegye és míg gyengéd, kellemes személyiséged egy áldás, ugyanígy válik olykor teherré is. Mindenkinek jót akarsz tenni és eközben bizony hibázol, ezt azonban mindig lerázod magadról valami kifogással. 

Skorpió – Képtelen vagy megbocsátani

A Skorpió bonyolult személyisége ellenére az egyik leglojálisabb és legmegbízhatóbb jegye a zodiákusnak. Hűséges barát vagy, aki kiáll mindenkiért, de ha úgy érzed, valaki keresztbe tett neked, akkor soha nem tudsz neki megbocsájtani, legyen bármilyen kicsi is az illető „bűne”. 

Nyilas – nem gondolkodsz, mielőtt kinyitod a szád

A Nyilas igazi szabad lélek, kalandvágyó és kíváncsi. Agyuk folyamatosan jár és gondolataik úgy hemzsegnek a fejükben, hogy hajlamosak olyanokat is hangosan kimondani, amiket nem feltétlenül kellene. Többnyire észre sem veszik, mit mondtak, csak mikor már elhangzott.

Olvastad már?  Amilyen az otthonod lenne, ha a csillagjegyed alapján rendeznéd be

Bak – Vagy úgy van, ahogy te akarod, vagy sehogy

Hatékony és szorgalmas csillagjegy a Bak, de csak azon az úton hajlandó menni, amit ő jónak lát. Mivel többnyire sikeres ember, nem látja be, hogy másképp is lehet csinálni a dolgokat, mint ahogy azt ő gondolja, ezért nem igazán kompromisszumkész. 

Vízöntő – Leereszkedő vagy

A Vízöntő mélyen intellektuális jegy, akit a stimuláló társalgások éltetnek és képtelen elviselni az unalmat. Ennek viszont gond nélkül hangot is ad, tehát ha valakit nem talál elég okosnak vagy érdekesnek, akkor várhatunk tőle pár csípős megjegyzést.  

Halak – Megbízhatatlan vagy

A zodiákus örök álmodozója a Halak. Művészi és kreatív, de sosem pontos, így nagyon nehéz vele programokat szervezni. Nem direkt csinálja, egyszerűen a feje állandóan a fellegekben van és vagy a világ megváltásán, vagy a szerelmén, vagy dalszövegeken jár az esze.