Életmód / Ezotéria

A leggyerekesebb tulajdonságod, a csillagjegyed szerint

A leggyerekesebb tulajdonságod, a csillagjegyed szerint

Kos – Hisztis vagy

A Kos domináns jegy és hozzászokott, hogy legtöbbször meg is kapja, amit akar. Amikor azonban valaki nemet mond, tüzes személyiséged előtör és hajlamos vagy előadni egy kiadós hisztit. A benned élő toporzékoló gyerek sokszor okoz gondot környezetednek. 

Bika – Sznob vagy

A Bika felettébb érdekes személyiség, hiszen a zodiákus egyik legjózanabb jegye, aki mindig két lábbal áll a földön. Nem szereted a felszínességet, de ennek ellenére nem tudsz ellenállni drága holmiknak és kényeztető élvezeteknek, ezért mondhatni egy kicsit sznob vagy. 

Ikrek – Pletykás vagy

Az Ikrek mindig a buli központja, mindig van mondanivalója és kellemes társaság, azonban van ennek egy árnyoldala is, ugyanis sokszor úgy jár a szád, hogy észre sem veszed. Nem vagy rosszindulatú, de nem gondolsz bele, hogy amit másokról mondasz a hátuk mögött, az visszajuthat hozzájuk és esetleg rosszul esik nekik.

Rák – Sértődékeny vagy

A Rák a zodiákus egyik legempatikusabb és legkedvesebb jegye, akiből árad a szeretet. Általában ezért is jó a társaságodban lenni, de ez az érzelmesség azzal jár, hogy a legapróbb dolog is merőben befolyásolja a hangulatod. Ilyenkor nem osztod meg másokkal, hogy valami bajod van, hanem hajlamos vagy sértődötten elvonulni. 

Oroszlán – Minden rólad szól

Az Oroszlán vonzó és szeretik az emberek, ő pedig ezzel tisztában is van. Ugyan a karizmád sokakat levesz a lábáról, de egy idő után a környezeted észreveszi, hogy elvárod, hogy mindig te legyél a központ. 

Szűz – Sosem kérsz bocsánatot

A csillagjegyek közül a Szűz törekszik leginkább a tökéletességre és ezért hajlamos azt hinni, hogy mindig neki van igaza. Lehet, hogy ez többnyire így is van, azonban neked is vannak hibáid. Ezt viszont sosem ismernéd el és akkor sem kérsz bocsánatot, ha kiderül, hogy nem neked van igazad.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást