Életmód / Táplálkozás

Ez a legerősebb méregtelenítő ital a dokik szerint: nagyban segíti a fogyást

Ez a legerősebb méregtelenítő ital a dokik szerint: nagyban segíti a fogyást

Ha az életmódváltást méregtelenítéssel kezdenéd, az alábbi méregtelenítő italok segíteni fognak. Nem végeztünk nemzetközi felmérést, de így is biztosak vagyunk abban, hogy az újévi fogadalmak között most is kimagasló eredményt ért el a „jövőre jobban odafigyelek magamra”.

1/5 Zöld tea

Néhány éve egy orvosi kutatás során is úgy találták, hogy minden méregtelenítő ital közül a zöld tea az, ami leginkább elősegítheti a fogyást és a méregtelenítést. Ezt egyfelől a kiugróan magas antioxidáns-tartalomnak, másfelől az anyagcserét fokozó hatásának köszönheti.

A zöld tea segít, hogy a szervezeted visszanyerje régi formáját. További előnye, hogy nem kell túlzásba vinni a fogyasztását, már napi egy csésze is elég, hogy megtegye a hatást.

2/5 Áfonyaléből méregtelenítő ital

Az áfonyalé nem csak finom, de egészséges is. Megkönnyíti a belek mozgását és az anyagcserét, emellett pedig az erekre is jótékony hatással van.

Kifejezetten jót tesz a szemnek, ezért szemüvegeseknek, vagy azoknak, akik nem jól látnak a sötétben, szintén ajánlott a méregtelenítő áfonyalé fogyasztása. Kísérletek igazolták, hogy a fekete áfonyalé segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, és frissebbé teszi a memóriát is.

Méregtelenítő ital

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást