Az ősz legédesebb kutya kezeslábasai

Az ősz legédesebb kutya kezeslábasai

Címlap / Életmód / Család / Az ősz legédesebb kutya kezeslábasai

Miért fontos a hideg elleni védekezés?

A lakásban tartott kutyák különösen nagy veszélynek vannak kitéve az ősz és a tél beköszöntével. A meleg, fűtött lakásból kilépve jelentős hőmérséklet-csökkenéssel találják szembe magukat, amely megviseli szervezetüket.

Nem csak, hogy a betegségekre is hajlamosabbak lesznek, de akár ízületi problémák is felmerülhetnek. Éppen ezért fontos, hogy megfelelően védjük az ebek testét és lábait a téli hidegben is.

Manapság már korántsem számít meglepőnek, ha az utcán egy elegánsan vagy épp viccesen felöltöztetett kutya jön velünk szembe. Éppen ezért nem is kell irtózni a gondolattól, hiszen ez nem a gazdi kedvéért, hanem a kutya egészségéért szükséges.

A kutya kezeslábasok rendkívül praktikusak, egyfajta aláöltözőként is szolgálhatnak a fázósabb kutyusok számára. Vékony anyaguknak köszönhetően akár kabát is rájuk húzható.

A kezeslábasok azért szerencsések, mert a kutya pocakját is védik. Ez különösen hasznos azon kutyák számára, akik kistestűek, és hasuk közel van a talajhoz. A kezeslábasok viselése ajánlott még rövid szőrű vagy akár kopasz ebeknek is, akik sokkal érzékenyebbek a hideg időjárásra.

Egyéniség, stílus

A PetGearnél kapható kutya kezeslábasok azontúl, hogy hasznos funkciót látnak el, rendkívül aranyosan is mutatnak egy kutyuson. Aranyszabály, hogy csak olyan ruhát válasszunk, amely biztosan kényelmes viseletet biztosít négylábúnknak!

Először is érdemes lemérni az ebet az orrától a farkáig, majd a tappancsától a háta közepéig. Ez alapján könnyebb dolgunk lesz kiválasztani a méretet.

Ezután pedig érdemes úgy kiválasztani a kezeslábast, hogy az akár édes kutyajelmezként is szolgáljon egy halloweeni vagy karácsonyi bulin! A számos tündéri ruha közül válasszunk olyat, ami illik négylábúnk egyéniségéhez. 

Lehet ez egy vagány melegítőszett, egy csinos kötött kezeslábas vagy éppen egy ijesztő, dinós ruha!

A beszerzés után érdemes kipróbálni és megnézni, hogyan mozog benne a kutya, és nem zavarja-e a szükségletei elvégzésében vagy a játékban. 

Műtétek után is hasznos

Orvosi beavatkozások, különösen ivartalanítás és hasat érintő műtétek után az állatorvos valamilyen kutyaruha viselését fogja ajánlani. Ez azért szükséges, hogy a műtét varratait az állat ne piszkálja, így elkerülhető legyen a seb elfertőződése és egyéb komplikációk.

Egy egyszerű, pamut kezeslábas remekül ellátja ezt a feladatot. Így tiszta és érintetlen maradhat a seb a varratszedésig és a gyógyulás folyamatának végéig.

A PetGear stílusos és minőségi kutyaruhái és kutyajelmezei remekül védik és öltöztetik a négylábú kedvenceket a téli hidegben! Tekintsd meg a széles választékot, és válassz a kutyád egyéniségéhez illő darabot!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást