8 ruhadarab és kiegészítő ami előnytelenül kövérít és észre sem veszed

8 ruhadarab és kiegészítő ami előnytelenül kövérít és észre sem veszed

Címlap / Stílus / Divat / 8 ruhadarab és kiegészítő ami előnytelenül kövérít és észre sem veszed

Virágminta

Igaz, évek óta nagy népszerűségnek örvendenek a színes virágminták, mégis a molettebbek inkább kerüljék, mivel pár kilóval többnek mutatják őket – és mindenkit. Ha mégis nagyon ragaszkodsz ezekhez a vidám, tavaszi díszítőelemekhez, válogass olyan darabokat, ahol csak elvétve, egy-egy függőleges sávban ékesítik a virágok a ruhát, ne pedig olyat, ahol az egészet, teljes egészében tarkítják!

Csillogó anyagok

Sok teltebb nő – főleg a fiatalabbak- elkövetik azt a hibát, hogy fényes, csillogó anyagokat hordanak, pedig ezek optikailag még inkább kövérítik őket. Akár a felső, akár az alsó veri vissza a fényt, az eredmény ugyanaz: pár kiló plusz!

Napjainkban a bulikban divatosnak számítanak a csillogó leggingsek, viszont akármilyen felsővel is kombinálod, ha teltebb vagy, ezek a darabok egyáltalán nem előnyösek a számodra! Helyettük válassz inkább vékony anyagból készült, fekete cicanadrágot, azzal biztosan osztatlan sikert aratsz majd!

Vízszintes csíkok

Bizonyára a legtöbb ducibb testalkattal rendelkező hölgy tudja, de azért felvesszük a listánkra, mivel az egyik legnagyobb hiba, amit csak elkövethetnek a molettebbek. Örök szabály, hogy a vízszintes csíkok kövérítenek, míg a függőlegesek slankítanak! Mindegy, hogy vékonyak, vagy vastagok ezek a minták, mindenképp kerüljük őket!

Óriási pöttyök

Ugyanúgy, ahogy a vízszintes csíkok, ezek se előnyösek a plusz kilóknál, mivel még jobban kiemelik a kerekded idomokat. Még a modelleket megszégyenítő alakkal rendelkező nők se kedvelik a pöttyöket- bár nekik az egészen apró formák még megengedettek. Ha mégse szeretnél lemondani róluk, válaszd inkább egy kiegészítő, vagy cipő díszítéseként!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást