Kipróbáltuk: gyógyító és kényeztető iszappakolás

Kipróbáltuk: gyógyító és kényeztető iszappakolás

Címlap / Stílus / Test / Kipróbáltuk: gyógyító és kényeztető iszappakolás

Már maga a gondolat, hogy ronda iszap fog a bőrömre kerülni inkább tűnt kínzásnak, mint kényeztetésnek.

Így hát nagyon örültem, hogy félelmeim teljesen alaptalanok voltak, hisz a Dove Spa relaxációs terápia nagyszerű érzést hagyott bennem.
Az ülés azzal kezdődött, hogy egy exfoliáló kesztyűvel masszírozták végig a testemet. Később megkaptam a kesztyűt, hogy hazavigyem.

Ez után egy könnyű olajos masszírozás következett, majd az iszapos kezelés. Az iszap nagyon jó izületi gyulladás, reuma, sportsérülések gyógyítására. Bár nem volt ilyen betegségem, a meleg agyagos massza nagyon nyugtatóan hatott rám.

Mi után bekenték a testem felső felét, műanyagfóliába csavartak és takaróval takartak be. Az arcomról is letakarították a sminket, mert a maszk kaolin tartalmú, ami megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől.

Annyira el voltam lazulva, hogy a fejbőr- és arcmasszázsnál már majdnem elaludtam! Ez után letekerték rólam a műanyagfóliát, és meleg zuhannyal mosták le rólam az iszapot. A bőröm fényesebb és puhább lett.

Zuhanyzás után hidratáló krémmel kentek be, és azt javasolták, hogy igyak sok vizet. A bőröm sokkal egészségesebbnem tűnt, és az egy óra relaxálás mindenképp kicserélt.

A kezelés 10000 forintba került, ami elfogadható ár egy viszonylag hosszú kezelésért és kényeztetésért.

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást