Stílus / Divat

Katalin hercegné tuti tippjei a fehérnemű elrejtésére

Azt azért lehet tudni, hogy a brit királyi család elég konzervatív. Egyáltalán nem mindegy, hogy a tagjai hogyan viselkednek, mit hordanak, és főleg mit engednek láttatni magukból, szó szerint és átvitt értelemben is. Ahogyan az alsónemű, úgy a melltartó is egyértelműen fehérneműnek számít, és a fehérneműt mutatni a királyi családban szigorúan tilos. Olyannyira, hogy a királynőnek például komoly trükkjei vannak arra nézve, hogy hogyan akadályozzon meg például egy Marilyn Monroe-villantást.

Villantás ellen

Bár Erzsébet mostanában nem igazán járkál lenge ruhákban, fiatal korában ő is hordott olyan szoknyákat, amelyeket egy kellemetlen széllökés a nyakába fújhatott volna. Ezt ő úgy oldotta meg, hogy függönynehezékeket varratott a szoknyája belső felére. Így biztos lehetett benne, hogy a szél nem fogja megemelni azt. 

Katalin hercegnének és Meghan Markle-nek más trükkjei vannak a bugyivillantás ellen, mert azt azért el kell ismerni, hogy mégsem lehet minden egyes ruhába függönynehezéket varrni. Az egyik trükk az, hogy tapadós kezeslábasokat viselnek a kicsit többet takaró ruhák alatt. Így biztosak lehetnek benne, hogy a bugyijuk soha nem fog kivillanni, ráadásul még az alakjukat is formálja, ha olyan a ruha. A másik bugyivillantás-elkerülő trükk a statikával kapcsolatos. Direkt olyan anyagú leggingst, harisnyát vagy rövidnadrágot hordanak a szoknyák alatt, amelyek növelik a statikus töltést, így gyakorlatilag odatapasztják a szoknyát a nadrághoz.

 

 

De mi a helyzet a melltartópánttal?

Ez valószínűleg nemcsak a királyi család női tagjainak, hanem mindenkinek nagy problémája. Melltartót mégiscsak fel kéne venni, de nincs olyan, ami ne kandikálna ki a ruha alól. Katalin egyik tippje erre egyszerűen csak az, hogy fogja, és beleszövi a pántot a ruhába. Így biztosra megy, hogy az a helyén marad, és nem fog ide-oda csúszkálni. Persze ezt dizájner darabokkal nehezebben teszi meg, ilyenkor profira bízza a feladatot. Kétségkívül ez az egyik leghatásosabb tipp a mozgó pánt ellen. 

A másik hasznos trükk a bőrre tapadó, varrás nélküli fehérneműben rejlik. Ez azért is hasznos, mert amikor Katalin gyönyörű dizájner ruhát visel, nem akarja, hogy a hangsúly a fehérneműn legyen, a ruhának magának kell elvinnie a show-t. Így a varrásmentes fehérnemű tényleg igazi segítség, pláne, ha még alakformáló is. Nem csoda, hogy a királyi család tagjai viszonylag gyakran hordanak ilyesmit is, hiszen gyakorlatilag minden lépésüket minden szögből fotózzák. Egy-egy kikandikáló fehérnemű pedig finoman szólva is óriási tragédiát jelentene a család PR-osai számára.

 

 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW