Párkapcsolat / Szerelem

Karantén alatt nem tudja titkolni, hogy van valakije – ezek a jelek árulják el

Karantén alatt nem tudja titkolni, hogy van valakije – ezek a jelek árulják el

Karantén ideje alatt nehezebb titkot tartani, mint eddig bármikor, és ez nem csak arra vonatkozik, hogy az összezártság során felszínre bukkannak a rég eltemetett problémák, vagy a kevésbé kedvelt személyiségjegyek. Amikor 0-24-ben össze vagy zárva valakivel, akkor óhatatlanul is fel fogsz figyelni arra, amire idáig nem volt lehetőséged – akár azért, mert keveset voltatok együtt, akár mert a szerelmednek több opciója is volt arra, hogy titkolózzon.

Árulkodó jel: azonnal megy, amikor tud

A kijárási korlátozás alapján csak akkor hagyhatjuk el az otthonunkat, ha arra alapos indokunk van, pl. élelmiszereket kell beszereznünk. Persze, nem csak arra utalhat, hogy van valakije, ha minden alkalmat megragad, hogy kitegye a lábát otthonról, hiszen mindannyian vágyunk arra, hogy ismét szabadon járhassunk-kelhessünk a világban.

Az már viszont gyanúra ad okot, ha erősen preferálja, hogy mindig ő mehessen, ha szükség van valamire és jól láthatóan többet igényli a kijárást, mint korábban.

Nem úgy tűnik, hogy téged akar védeni, sokkal inkább menekül, és bizony előfordul, hogy jóval tovább tart az állítólagos bevásárlás a megszokottnál. Ez utóbbi lehet természetesen a nagyobb sor miatt is, de ha folyton elfelejt valamit megvenni, vagy türelmetlenebb a szokásosnál, akkor esélyes, hogy valaki mással találkozott, vagy telefonált egész végig.

Árulkodó jel: túlságosan védi a kütyüit

Amikor nem vagytok a nap minden órájában együtt, akkor sokkal egyszerűbb tartani valakivel a kapcsolatot. Nem kell megmagyarázni minden telefonhívást, üzenetírást, ellenben más a helyzet akkor, ha össze vagytok zárva. Ilyenkor nem könnyű feltűnés nélkül csevegni egy harmadik féllel, esetleg hosszú perceken, órákon át írni neki. Éppen ezért gyanús, ha a barátod jól láthatóan védi a telefonját, a tabletjét, és gondosan ügyel rá, hogy ne hagyja azokat szem előtt.

Akár fürdeni, akár a mosdóba készül, viszi magával a teljes szettet, és jóval több időt tölt ezekben a helyiségekben, mint régen?

Sajnos megeshet, hogy éppen ezalatt az idő alatt igyekszik fenntartani a kapcsolatot valakivel. Erre gyanakodhatsz akkor is, ha feszengve fogja melletted a telefonját, vagy nem szívesen veszi elő őket a társaságodban, esetleg nagyon gyorsan félreteszi, ha közelítesz.

AndrewLozovyi/depositphotos.com

Árulkodó jel: Azonnal támad

Nem csoda, ha a fentiek tükrében feléled benned a gyanú, ám amikor rákérdezel arra, hogy mit rejteget ennyire, azonnal támadásba lendül. Közli veled, hogy elviselhetetlen vagy, nem tud veled összezárva élni, vagy éppen nem akarja elhinni, hogy ilyenkor is féltékenységi jelenetet rendezel.

Azt szeretné elérni, hogy rosszul érezd magadat a kérdezősködés miatt, és többet eszedbe se jusson érdeklődni, kivel csetel.

Arról ugyanakkor hallani sem akar, hogy a kezedbe adja a telefonját, esetleg megnézhesd, tényleg a régen látott kollégája, vagy az ezer éve feledésbe merült osztálytársa érdeklődött-e arról, minden rendben van-e vele. 

Árulkodó jel: A legrosszabb énje jött elő

Tény és való, hogy a jelenlegi helyzet nagyon sok embert és családot hozott tarthatatlan helyzetbe, ám éppen ezért kell, hogy a másik felünkre minden eddiginél jobban támaszkodhassunk. A nehéz helyzetek összekovácsolják a feleket, legalábbis akkor, ha sikerül rájuk megoldást találni – megoldás viszont akkor lesz, ha mindketten egyformán akarjátok. Sajnos egyáltalán nem jó jel, ha az összezártság a legrosszabbat hozza elő belőletek és állandóan veszekedtek.

Ez ugyan nem jelenti azt, hogy a barátodnak van valakije, de azt igen, hogy alapjaiban nincs rendben a kapcsolatotok, és ideje, hogy mindent átbeszéljetek.

Természetesen lehetnek rossz napok, viták, nézeteltérések, de azt nem szabad megkérdőjeleznetek, hogy együtt fogjátok-e végigcsinálni…

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást