Nem vagy ünnepi hangulatban? Jusson eszedbe ez a 10 gondolat

Nem vagy ünnepi hangulatban? Jusson eszedbe ez a 10 gondolat

Címlap / Életmód / Lélek / Nem vagy ünnepi hangulatban? Jusson eszedbe ez a 10 gondolat

Kiskorunkban a karácsony varázsa még élt bennünk és gyermeki örömmel vártuk a Mikulást, a Jézuskát és az ajándékokat. Felnőttként természetes, hogy már nem lelkesedünk így és nehezebb megtalálni az ünnepi hangulatot, de nem lehetetlen.

Ne legyél Grincs

Ha panaszkodsz, csak a környezeted hangulatát rontod el, ha magadban bánkódsz, akkor pedig a sajátod, ezért vegyél egy nagy levegőt engedd el ami eddig történt, majd próbáld meg kihozni a maximumot az idei karácsonyból.

A zene mindig segít

A plázákban lehet, hogy nem az a karácsonyi zene szól amit szeretsz, de minden bizonnyal vannak olyan ünnepi dalok, amit benned is megmozdítanak valamit. A zene mindig segít hangulatba kerülni, akár azzal, hogy a gyermekkorod juttatja eszedbe, akár azzal, hogy segít táncra perdülni.

Damir Khabirov/istockphoto.com

Fogadd el az időjárást

Igen, hamar sötétedik és idén sem sok esély van egy hangulatos fehér karácsonyra, de ha esne a hó, akkor pedig a latyak és a hólapátolás miatt morognának sokan. A hosszú éjszakák után annál jobban fogsz örülni annak, mikor hosszabbodnak a napok és annak is lehet örülni, hogy nem kell a hó miatt aggódni. 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»