7 jel, amiről nem is gondolnád, de baljós figyelmeztetés egy kapcsolatban

7 jel, amiről nem is gondolnád, de baljós figyelmeztetés egy kapcsolatban

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 jel, amiről nem is gondolnád, de baljós figyelmeztetés egy kapcsolatban

Túl sok ajándék és nagy gesztus

Ha elhalmoz minden jóval a párod, az persze csodálatos érzés, királylánynak érzed magad és lubickolsz a figyelemben, amit kapsz tőle.

Ha azonban a komoly beszélgetéseket, a veszekedéseket is így zárja le, ha nem tudsz vele szemtől szemben vitatkozni és tisztázni bizonyos kérdéseket, mert minden ilyen alkalmat egy újabb nagy gesztussal próbál elodázni, akkor érdemes odafigyelned, hogy merre tart a kapcsolatotok.

Ha vannak dolgok, amikről félsz beszélni vele

Egy egészséges, kiegyensúlyozott párkapcsolatban nincsenek tabu témák. Ha nem is az első perctől, de egy bizonyos idő után pároddal mindent meg kell tudnod beszélni, jobban kell ismernetek egymást, mint bárki mást a világon, hiszen ez egy hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolat egyik fontos pillére.

Ha úgy érzed, hogy nem beszélhetsz meg vele bármit, ha vannak témák, amiket direkt kerülnöd kell, mert tudod, hogy nem reagálna jól, vagy veszekedésbe torkollna a dolog, esetleg félsz, hogy csalódna benne, az nagyon rossz előjel.

Mindenből hatalmas dolgot kerekítetek

Vannak párok, akik szeretik egy kicsit túldramatizálni a hétköznapokat, ami néha még szórakoztató is lehet és segít felpezsdíteni az állóvizet, azonban van az a pillanat, amikor már átestetek a ló túlsó oldalára.

Ha azon is képesek vagytok hatalmas veszekedést kezdeni, hogy valaki máshova pakolt vissza a hűtőszekrénybe, vagy nem mosogatott el maga után, akkor egy valóban komoly problémát vajon hogyan kezelnétek?

Gondold át, hogy krízishelyzetben hogyan alakulna egy ilyen párbeszéd…

Ha nem tudja, hogy merre tart az élete

Ha hangoztatja, hogy nem akar megállapodni, ha folyamatosan azt ecseteli, hogy nem találja a helyét, ha úgy érzi, hogy nem tudja, hogy milyen lesz a jövője, akkor az a kapcsolatotok elején még talán nem baj, de egy idő után már rossz előjel lehet. Éreznie kellene, hogy megérkezett, otthonra talált és bármi is lesz, azt együtt fogjátok átélni.

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»