Életmód / Ezotéria

Ilyen sport való neked, a horoszkópod szerint

Ilyen sport való neked, a horoszkópod szerint

Kos – magas intenzitású köredzés

A Kos a legmagasabb hőfokon égő Tűz-jegy, így nem meglepő, ha erős a motivációja. Minden kihívást szenvedéllyel és óriási lelkesedéssel fogad, azonban figyelme hamar lelankad, így az edzések nem lehetnek elnyúlóak, különben elveszíti érdeklődését. 

Bika – Barre

A Bika Föld jegy, ami azt jelenti, hogy szereti érezni a test fizikai erejét. Nála az a kihívás, hogy megszokott fitnesz-rutinja által biztosított komfortzónáján kívül kerüljön. Egy baletten alapuló, mégis erőt fejlesztő sport, mint a barre tökéletes lehet. 

Ikrek – Zumba

Az Ikrek eleme a levegő, így mindenre kíváncsi és mindig tele van energiával. Szeret táncolni és benne van minden spontán dologban így számára a legjobb választás a step aerobic vagy a Zumba. 

Rák – Jóga

Víz elemű csillagjegyként a Rákot az motiválja, mikor érzelmi energiáit tudja mozgósítani és felszabadítani. Egy lassú, spirituális jóga-óra remek választás számára, hiszen az érzelmi stagnálás feloldására tökéletes ez a mozgásforma. 

Oroszlán – Bicikli

Tomboló energia és lelkesedés, ez jellemzi a Tűz elem által uralt Oroszlánt. Szenvedélye ellenére gyakran elveszíti a fókuszt, ezért izgalmas, változatos sportot érdemes választania. A bringázás erre tökéletes elfoglaltság. 

Szűz – Aerial jóga

A Szűz Föld-jegy, ennek ellenére a levegőben történő jógát ajánljuk neki. Mivel hajlamos arra, hogy túl analitikus és kritikus legyen, jót tesz neki, ha elhagyja kicsit a komfortzónáját. Az aerial jóga olyan elemeket tartalmaz, amik fejlődésre ösztökélik a Szüzet.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást