Honnan tudhatod, hogy Ő az igazi?

Honnan tudhatod, hogy Ő az igazi?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Honnan tudhatod, hogy Ő az igazi?

Nyilván nem könnyű megválaszolni a kérdést, hiszen sokszor évek után döbbenünk rá, hogy az igaz szerelemnek hitt érzés korántsem közelíti meg a valóságot. De azért akad pár biztos jel, ami garantálja, hogy a megfelelő partner mellett horgonyoztunk le.

Azonos hullámhosszon vagytok

Közös az érdeklődési körötök, hasonlóan vélekedtek az igazán fontos kérdésekben: ezek a harmonikus barátságok és a tökéletes szerelmek ismérvei. 
Igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de hosszútávon sokkal szerencsésebb, ha hasonlítotok egymásra, hiszen így együtt csinálhatjátok azt, amit szerettek, nem kell folyton külön-külön programot szerveznetek, csak mert annyira mások vagytok.

Nem korlátozzátok egymást

Az életre szóló szerelem bizony hosszú éveken át kitart, ezért korántsem mindegy, hogy gyökeresen meg kell-e érte változtatnotok az addigi életeteket, vagy éppen csak kiegészíti a már amúgyis teljes minden napjaitokat. 
Ha tényleg önmagáért szereted a barátodat és ő is önmagadért szeret téged, akkor biztos, hogy jó úton haladtok. Sosem szabad korlátoznod a másikat, hiszen akkor megváltozik, s máris nem olyan lesz, mint amilyennek megszeretted.

Önfeledten boldogok vagytok

Nem számít semmi és senki, ha végre egymás karjaiban lehettek és szinte repestek a boldogságtól, akkor is, ha csak összebújva tévét néztek, vagy sétáltok egyet a közeli parkban.
 
Ez bizony egyértelműen a szerelem jele és jól mutatja, hogy tényleg egymásnak teremtett titeket az ég, ha maximálisan el tudtok lazulni, fel tudtok töltődni a másik társaságában.

Vonzódtok egymáshoz

A külsőségeken felül működnie kell annak a bizonyos kémiának is, hiszen e nélkül legfeljebb egy nagyon is építő jellegű, tartalmas barátságról beszélhetünk. 
Az ágyban tapasztalható összhang is segít megkülönbözteti az igazi szerelmet a szimpla kapcsolattól. Ha teljesen át tudjátok magatokat adni az élvezetnek, minden pillanatot átéreztek, átélitek azt a bizonyos tökéletes összekapcsolódást, akkor aligha hibádzhat valami a kapcsolatotokban.

Kölcsönösen ápoljátok a szerelmeteket

Ha kifogtad a nagy Őt, akkor nem csak neked lesz fontos, hogy a tűz sokáig fennmaradjon. Ő is meg fog lepni időről időre édes ajándékokkal, ő is szervezni fogja a legkülönfélébb programokat és neki is fontos lesz, hogy éppannyira elégedett legyél, mint az első hónapokban. 
Ha kölcsönösen működik a kapcsolat építése, akkor az minimum dupla annyi boldog pillanatot jelent.

Közösek a terveitek

Ha megtaláltad az igazit, akkor egyértelműen együtt kell szövögetnetek a közös terveiteket. Ha nem csak a családalapításban, a közös lakásban gondolkoztok, hanem az is egyértelmű mindkettőtök számára, hogy még nagymama- és nagypapakorotokban is együtt fogtok megküzdeni az elétek gördülő akadályokkal, akkor nagyon jó úton haladtok a hosszan tartó boldogság felé. 
Nem könnyű megtalálni a tökéletes pasit, de ha végre rábukkansz a másik feledre, akkor pontosan érezni fogod, hogy nem is alakulhatott volna másképpen az életed: nektek egymásra kellett találnotok. 

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást