Hogyan ne légy egyedül az ünnepek alatt

Hogyan ne légy egyedül az ünnepek alatt

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Hogyan ne légy egyedül az ünnepek alatt

Biztosan megvannak az előnyei az egyedüllétnek: kevesebb ajándékot kell venned és szabadon flörtölhetsz a party-s időszakban.

Egyedül új évet köszönteni nem hangzik túl jól. Ha te is így gondolod, akkor szólítsd le a fiút, akit már rég óta figyelsz és próbáljatok ki néhány pénztárca kímélő randihelyszint, így az ünnepeket valószínüleg sokkal összehangoltabban tölthetitek együtt.

1. Menjetek el egy egy napos kirándulásra és csodáljátok a őszies télies szineket egy erdei ösvényről. Mindketten feléledtek és jobban
fogtok kapcsolódni a természethez és egymáshoz…

2.
Lepd meg egy váratlan időpontban és vidd el egy sporteseményre, italozni vagy csokoládét kóstolni. Imádni fogja a kreativitásod.

3.
Ahelyett, hogy kocsmába mennétek sörözni, próbálkozzatok egy borozóval, próbáljátok ki a kemény almabort. Éljétek át együtt egy koncert izgalmát, szórakozzatok együtt.

4.
A mozi a mindenkori legjobb randihelyszin. A csöpögős filmek helyett válassz egy vígjátékot vagy horrort, rezzenjetek és nevessetek együtt a különböző jeleneteken.

5.
Készíts egy kis egyszerű házi vacsorát, így meghittebb és kötetlenebb, ráadásul jobb mint étteremben vagyonokat költeni.

6.
A srácok imádnak mindent ami sporttal kapcsolatos, szervezz be egy találkozót egy helyi sporteseményre.

7.
Az ismeretlen mindig izgalmas, ezért válassz egy néhány órára levő várost, tervezd el az útvonalat és pattanjatok be a kocsiba egy egész napos kirándulásra.

8.
Itt a tél, irány a korcsolyapálya! Bár a fiúk általában nem rajonganak az ötletért, ha mégis sikerül meggyőznöd ő is meglepődik, milyen jól fog szórakozni.

9.
Sétáljatok este kézenfogva. Próbálj ne sokat beszélni, csak élvezni a pillanatot.

10.
Ha beköszönt a hó menjetek szánkózni. Szabadnak, gyereknek, önfeledtnek fogjátok érezni magatokat.

VIDEO 10+1 sminkes trükk, amit bárcsak előbb tudtál volna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!