Életmód / Ezotéria

Hogyan befolyásolja életünket az Uránusz, a szabadság bolygója 2019-ben?

Cikksorozatunkban sorra vesszük, a különféle bolygók milyen hatást gyakorolnak életünkre globálisan és egyénileg egyaránt. Alábbi cikkünkben a Naprendszer következő bolygója, az Uránusz kerül sorra. A szabadság jelképeként elhíresült bolygó valóban sok érdekességet tartogat számunkra, de nem csak azért különleges, mert nagy hatással bír a függetlenedési vágyunkra…

A szabadság bolygója

Az Uránusz a szabadság bolygójaként is elhíresült az asztrológiában, ugyanis elsősorban az erre irányuló törekvéseinket erősíti. Azok az emberek, akikre nagy hatást gyakorol, jellemző módon érdeklődnek a jövő, a technológia, az új felfedezések iránt. Sokan közülük kutatók lesznek, vagy olyan emberek, akik a magánéletükben, munkájukban is arra törekszenek, hogy jobb hellyé tegyék a világunkat. Az Uránusz az említetteken túl az alkotókedvre is befolyással bír, tehát a művészetre való fogékonyságban is megnyilvánulhat hatása az érintettek életében.

Az Uránusz által uralt emberek hajlamosak a lázadozásra, erősen igénylik az önállóságot, imádnak mindent, ami újszerű, ismeretlen, modern.

Kikre gyakorol nagy hatást?

Az Uránusz elsősorban a Vízöntőkön uralkodik, nem csoda, hogy gyakran e jegy szülöttei azok, akik különösen vágyakoznak a szabadság iránt. A Skorpiók érezhetik még valamennyire a hatását, utánuk következnek a Bikák, a legkevésbé azonban az Oroszlánokra tudja kifejteni erejét.

Hogyan befolyásolja életünket az Uránusz 2019-ben?

Mit köszönhetünk még az Uránusznak?

Ha a szabadság mellett még egy szóval kellene jellemeznünk az Uránuszt, akkor az a függetlenség lenne. A születési térképben az Uránusz azt a helyet jelöli, ahol az érintett ember valami különlegeset, egyedit akar alkotni.

Segít túllendülni a szűklátókörű gondolkodásmódon, nyitottabbá teszi az embereket a spirituális látásmód felé.

Amikor az Uránusz pozitív állásban található meg a születési képletben, akkor az illetőből akár zseni is lehet, de „rosszabb” esetben is profi lesz az élet bizonyos területein. Kreativitás, egyediség, energikusság, lelkesedés jellemző az ilyen emberekre. Ennek megfelelően az Uránusz negatív hangsúlya állandó elégedetlenkedéshez, értetlenkedéshez, felesleges lázadozásokhoz vezet, és hosszú távon ezek a tulajdonságok az egész életet a sikertelenség medrébe lökhetik.

Milyen hatásai érvényesülnek 2019-ben?

Jelenleg az Uránusz a Bika jegyében tartózkodik, és mivel kellően távol van a Napunktól, „lassan” kerüli meg azt: egészen 2026-ig ebben a csillagjegyben marad. A Bikákról jól tudjuk, hogy alapvetően konzervatív, stabilitást, biztonságot igénylő emberek – ez meglehetősen szembemegy az Uránusz szabadság és újítási iránti törekvéseivel. Éppen ezért kiszámíthatatlan az előttünk álló időszak, nagy meglepetésekkel számolhatunk. Sajnos benne van a pakliban az anyagi válság éppúgy, mint az, hogy új kereseti lehetőségekhez jutunk egyéni, és társadalmi szinten egyaránt.

Az biztos, hogy idén a pénzügyekkel mindenkinek kellően óvatosan kell bánnia, és befektetések esetén érdemes kikérni a szakértők véleményét.

A szabadság, lázadás kérdésének pozitív, valamint negatív végkimenetele ugyancsak erősen függ attól, éppen milyen élethelyzetben vagy, továbbá milyen az alapszemélyiséged. Néhány jegynek, pl. a Skorpióknak, Nyilasoknak nehézségeket hozhat, viszont a Mérlegeknek, Szüzeknek (akik hajlamosak kicsit háttérbe vonulni), akár kifejezetten előnyös helyzetekkel is járhat a jelenlegi bolygóállás.

Olvastad már?  Milyen frizura áll neked jól? A csillagjegyed elárulja

Kép forrása: olly18/Depositphotos

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást